.PILIHANRAYA UMUM (PRU) 13 ?? MARI MENGUNDI !!

5:56 PM

saje nak bikin panas..ingat lagi fiq punyer entry mengenai kontes blog baru (2010) pilihan? kalau tak ingat klik link nih :  and kali ni fiq nak terangkan cara2 untuk mengundi (talian undian tak buke lagi kalau menurut pengajur..next week maybe)

sila baca bawah ye. di extract from : Cara Undian!!

Oppss.. anda belum boleh undi lagi. entri ini akan terangkan bagaimana cara untuk undian kategori blog baru (2010) pilihan.


Cara-cara nya adalah:Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..

Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 5. harap anda setuju..

update : keputusan undian peringkat kedua akan diumumkan dalam bentuk top 10, sempena tahun 2010..

Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog anda..

update : gadjet poll akan digunakan, anda hanya undi nombor blog pilihan anda.. tidak perlu tulis nombor blog pilihan di ruangan komen nanti..Masa untuk mengundi mungkin dibuka pada minggu depan, supaya anda semua boleh promosikan blog anda. dan juga anda boleh berkenalan dengan blog yang tersenarai tu.


Ingat masa undian nanti, hanya nombor giliran yang dipaparkan. bukan nama blog, jadi promotelah nombor blog anda itu.. macam mana nak promote?

Gunakan peluang yang ada, heheh..


pssst : 
so,mintak jasa baik kawan2 untuk vote my blog. blog ni tersenarai dalam kumpulan 6 and tak susah punya nak ingat my blog punya nombor.just ingat no.222, that is my blog's number :D

3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *