Monday, December 6, 2010

PELARIAN BLOG? LARI DALAM BLOG? BLOGLARIAN?





.Darsawarsa ni blogger ramai yang cuba buat byk kaedah untuk memudahkan proses blogwalk. yang terbaru fiq explore is BlogLarian.APEKAH itu? BlogLarian? sama ke dengan BlogWalk? hee~ ape yag fiq tawu is blogLarian ni lebih kurang dengan blogWalk je tapi agak sikit mudah dan advance. mahu makluman lanjut? klik picta atas tuh untuk pegi ke blognyer :D




nak join blogLarian nih ada syarat sikit.kena buat entry,slogan dan tag orang.nak try buat la.


slogan:
SAYA SUKE BER-BLOGWALKING@BLOGLARIAN KERANA..sbb saye suke baca blog..suke berblog dan its fun kot.boleh tgk macam2 jenis blog selain menambah keluasan network kawan2 saya :D


mari tengok sape yang kena :


ana
nora
wani


psstt : ehe...semua gadis2 je yg kena tag tuh..jejaks jgn kecik ati yek :D


5 comments:

✿Bloodberry✿ said...

heheheh thanks lah FIQ ye.. nnti nora buat okeh...

syAzAnA said...

done!

Siska said...

haha....i kena tag jugak..haha..

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih join BlogLarian, bole cek blog anda dalma senarai terbaru

selamat ber-BlogLarian

paDel said...

terima kasih kerana join BlogLarian...blog anda berasa dalam list terkini...singgah selalu :)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog