Tuesday, December 28, 2010

.Pasca-Gathering Blogger Utara 2


curik gambo juan :))




SALAM SEJAHTERA.

ENTRY INI KEBIH PANJANG DARI BIASA


ouh yeah! dah samapi bangi and dah kuar jenjalan dengan my besties pon smalam..sampai nak demam la. dah baca tajuk? ok ok..i know that everyone yang pegi sana dah pon post entry bout this.haha..biar lah..tu dari perspektif diotang..me? haha...meh kita merapu :))





tengok gambar tu..tu la semua yang pegi...eventho ada lagik 3-4 orang yang dah balik lepas main bowling.hee~ fiq pon actually mula2 memang dah takmo join gath ni.sbb pe?malu lah! haha.malu ke?ok2..banyak faktor sbenarnya. tapi bila 2 hari sebelum tarikh gath,masukmy blog tengok kat shoutbox ada la blogger yang pegi sana jerit2 dalm tuh macam cik meaw.inchik eman and ada la lagik kan cakap "nanti jumpe sana yek" terus fiq rasa semangat.

i'm asking my bestfriend fahami nak temankan sbb kononnya malu..maluuu nk jumpe manusia yang tak dikenali nih. tapi dia kije.nak kena cover story banyak ari tuh.takpe la..dengan nasihat bro hilal,fiq pon pegi je buat cool. padahal seram sejuk.bertlak dari umah pkol 10 pagi and around pkol 1 tuh sampai la kat loqstaq.waaaa..dah lama tak pi sana.yer la..last masa form 6 dulu ja..ngaji sana dari form 1-6 kat maktab mahmud nu..





sampai pkol satu,so fiq singgah la kejap city plaza..tempat dulu2 slalu dok melepak masa zaman kanak2 dulu.haha..tetiba fahami msg ckp nk ajak makan.so..kitorang dating la kejap kat mekdi citi plaza nu. tengok am dah pkol 2,then baru la btolak ke pacific. baru je parkng keta cik GKSB meseh tanya "ampa dah kat mana?"..i pon jawab la yang i baru je paking keta..awww..


sampai sana tengok bro shaq,gksb and pasangan ladyzul ada sana.cemana kenal?sbb diorang pakai kaler tema lah..me?haha!! baju kler tema basuh..tu pakai kaler pepel. jgn marah noh.ceq tak ikot kaler tema.sementara tunggu blogger lain,kami pon lepa la sana.and thanks to bro shaq sbb dia peramah tegoq fiq and dia blogger pertama yang mai nyembang dgn fiq.hehe.kalau takdak yang tegoq tataw la kan..eh,of kos la i yang pegi kaco depa..haha!

dok sat,eman,meaw,pcar dagn juan pon sampai.siyes tak pasan.dok gebang dengan bro shaq and fami.then fami pon balik sb nk masuk ofis dah. lepas tu baru la pi tegoq eman dgn juan yang ala2 kapel tuh.haha! gila! depa ok la...saja je nyakat.tapi kan..my 1st impression kat depa 4 orang ni bila tengok depa...iuh,,,sakan gila bergaya,,chun melecun habis arr..hehe..i nih yang termalu pulak coz main pakai je baju tah hape2 kan..haha

jeng jeng..mula la sesi pertama.main bowling.ekeke! fiq pon main la eventho tak reti pon.kije masuk longkang je..who cares? asal sonok je sudahhh..tapi malu la gak kan..sbb depa yang lain terer sume..i je raja longkang. :)) habis main boling,pakat2 pegi taman jubli emas kat jalan suka menanti. nak buat seksi ice breaking.chanteq sungguh kat sana tapi sayang la..taman utam kat tengah tu buat chantiq2 tapi kunci tak bago org masuk..bongok betoi!




masa ice-breaking tuh la kami suruh diisi borang on9,perkenal diri..bla..bla..bla and bla..haha!and ada sesi cabutan bertuah...ouh yeah!!! saya sangat bertuah sbb gksb tercabut nama saya..dapat la sekeping baju..ada..i dah tunjuk dalam entry lepas.habis sesi tuh ingat dah pakat2 nak balik..tapi tak jadik.pakat2 duduk balik.ye la..nak dengo mama rye bergossip.haha! macam la topik pasai dunia blogger ni kami gosipkan..ada hal blogger yang dok kat luar negara tuh la.ada hal anon tuh la..pecah perut kot dengoq bebenta tuh sambil mama rye dok buat lawak sempoi dia.




haaa....fiq malas ar letak gambo banyak2 kat sini...sbb depa yang lain dah letak banyak dah..takpa kan? hee...ok2..letak la jugak sikit kan atas tuh..and bawah ni list bloggers yag join menggila petang tuh.



pakwe :



juan
eman
shaq
afiq
adib
epol



awek :



meaw
lady-gossip-rye
lady zul
cik pia
izyanti
apple sweet
rhapsody lin
tomato




tuh epol kalu xsilap..dtg kejap je sgt :D
gambo ni curik dari GKSB


pssst :
hehe..rupanya tepat sangkaan fiq..most of blogger ni sume gila2 kan.. :)) and i really have fun with them..weh!! aku balik cuti ni jum lepak2 lagik ok!! :))

haish...nama pon gath zon utara kan..so,ianya merangkumi perak,penang,kedah dan perlis..kami semua bukan mai dari kedah saja..campur2..and kali ni kedah dah jadi tuan rumah..next tyme maybe negeri lain..bergantung kepada persetujuan ramai :))


14 comments:

Izyanti said...

Jom..! Lepak di Penang pulak oyeah.

Eazy Izzuddin said...

uish kat sana pun ada gathering jugak hehe
xD

Penghuni Malam... said...

hahaha
Aloq staq best kan?? orang aloq staq jgak
bljaq penang
lepak penang rger2 la~~
:p

tomatokering :) said...

yupp3 ! penang pulak ! hehe :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jom2...kakD pun br dok bincang2 dgn abgzul ni...klu dia ON...kakD ok ja..

LadyRye said...

hahahah!!! lady gossip????? nanti hang!!

mera zati M.z said...

waaa jeles~~~ ><

meaw said...

hehe . naseb bek bagi semangat . kalau tak.tak riuh ler kalau tade fiq :P hehe

taufiq helios said...

@yanti : bole sajorrk :))

@edi : yup2...awal sehari dari kat ts tuh

@p.malam :ooo...dok loqstaq?awat xturun sama?

@tomato : heee...dalam perancangan

@kakD : kakD rancang la bagi meletop punya kali nih

@ladyrye : eh...ampunnn..jgn la marah...

@mera : best woooo..hehe

@meaw : tu pasal..kalu x mmg dak tak g dah...haha.thanks :))

Luth Textile said...

ni semua bloggers mantap

taufiq helios said...

@luth : kalau hebat pon diorang je la..saya masih baru ))

Ain Atika said...

wahhh...seronoknya....

.:: Zul ::. said...

siyes memang nak pi pon aritu. dah bg nama pon kat GKSB..last2 ada keja plak..hadoii..

ha'ah.sy sekelas la ngan ku ulwan tu dulu..skrg kat mktb pgruan islam. B.B bangi.. :)

Adem and Cats said...

wah best nya..rugi x join

www.ademncat.co.cc-adem n cats

 

Copyright © 2013 | Helios Blog