.Life As A Blogger Part 3

9:44 AM






eh..tetiba part 3 nih..mana part 1 and 2...part 1 dgn 2 entry dalam bahasa melayu..aha


kadang fiq ditanya kawan-kawan. "senang ke jadik blogger?best ke?mesti feymes kan" and banyak lagi la pertanyaan yang diorang tanya..kadang2 tak masuk akal pon ada.kadang2 malas nak jawab pon ada.hehe! biasalah kan. for me,i'm not searchin for the fame ke hape ke..tapi lebih kepada kepuasan. tuh mula2 dulu la.

tapi lama kelamaan bila dah kenal otai2 blogger mcm brader ben,bro framestone and ramai lagi la..fiq dah mula belajar ape tu kepentingan trafik,kenapa penting blogwalk,kenapa penulisan kena teliti dan berkualiti dan kenapa perlu menghargai follower serta kenapa perlu bersikap ramah tamah :) and fiq rasa korang pon dah tawu kan jawapan kepada persoalan2 diatas kan? kalau tak tawu,tanya la kat ruangan komen kat bawah :))

and pity of me sebab balik kampung ni line berukbeng ni sangat slow sampai tak mungkin nak blogwalk.nak load satu2 page pon azab gile.nak buat cemana kan..hanya mampu menghapdate dan promot di kelab blogger je. and becoz of that,trafik di belog fiq pon sangat kurang...ye la kan..blog tak feymes,then jarang blogwalk..memang la takde org masuk :))..sedih nih..takpe,sabar ye..dugaan...

and fiq tertarik dengan pernyataan you-know-who tyme kitorang 'bergayut' semalam. dia cakap tulis blog ni macam mengarang karangan la gak kan. yer la...masa sekolah dulu dia slalu pikir ape lah kegunaan belajar BM nih..haha..dia yang kata..mula2 fiq kurang setuju wit the statement tuh..tapi pikir balik betol la..ye la..nk buat entry ni macam mengarang karang kan..kena ada idea..and huraian..ehh..dah la dulu bebel..nanti kita sambung lagik ye..lagi pon reader bohsna kot baca entry panjang2 sgt nih..tata!



psst :
nanti next entry kita tengok cemana ciri2 entry yang baik dan tak baik :D

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *