KONVOKESYEN UiTM KE 73

10:05 AM





oh mama! oh papa! saya dah konvo..terima kasih kepada semua..xie xie!!



err..tak tahan statement over sangat. padahal study pon tak habis lagik. ilek ar ada satu sem lagi kat KDN. hee~ actually pic tu is baju pinjam je. sebab semalam fiq,fahami,husni and rashid pegi UITM s.alam attending majlis konvo adik kepada fahami nu. ye la..bukan selalu kan nak pergi benda2 macam ni. so i join je la. menarik and sangat ramai orang kat situ..and tak dilupa..sangat panas jugak. :D


Rashid-Husni-Fahami


bertolak awal pagi dan sampai kat kampus uitm s.alam dalam pukol 10 lebih..tapi sebelom tuh pergi kampus puncak alam dulu. husni nak hantar barang ape ntah..lepak la sana kejap. otw dari puncak ke main kampus berlaku kesesakn yang amat.giler panjang lah barisan kereta. azab giler weh!!





haa..see..tak tipu punyer..giler kentang!!! cukup pakej lah..dengan panasnyer..haha..basah ketiak dalam keta tuh.nasib la pakai nivea for men.tetap segar..haha!! dekat 30minit kot lekat..ye la.tak lama sangat coz kitorang  pandai menyelit..wahaha..and atlast sampai la kat main kampus. masuk dalam parking pehtu kena naik bas ke dewan konvo..rasa macam pergi MAHA la pulak.tapi ok la..tak sesak kalau buat camni..








jeng jeng jeng..adik si fahami tuh da keluar..haha..mula la tugas kitorang untuk bergambar..wahaha!! sebut je kat mana tak bergambar..sampai lembik la adik fahami - faizah- tu... dah puas bergambo,kitorang pon balik la...pergi lunch hen pergi jenjalan kat taman tasik s.alam nu..jum! tengok sikit gambo kt taman tasik tuh...









haha..sila pusingkan skrin komputer anda untuk better view


psstt : lepas baring2 kat rumput tuh,semua pakat2 menggaru...miang kot!!!








proses mengupdate list untul link blogger masih berjalan..nak join? klik sini http://bit.ly/hVtFK4 

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *