KEMPEN BLOG PILIHAN MALAYSIA BERSAMA BEN ASHAARI

11:03 AM



SELAMAT PAGI :D


sepertimana yang kawan2 blogger tawu,dunia blog kini sedang dilanda fenomena panas iaitu pilihanraya blog baru pilihan 2010 a.k.a BPM. klik sini untuk maklumat lanjut.

alhamdulillah blog fiq nih dah tersenarai dalam bloglist kumpulan 6. nombor blog is no.222. klik sini untuk semakan.

and bersamman tu jugak...brader ben ada buat satu lagi segmen untuk mempromosikan kitorang ni blogger yang baru lahir..xie xie brader ben..meh kita jawab satu persatu requirement untuk join kempen nih :


nak tawu lanjut,klik banner sini 


soalan yang perlu dijawab ialah :

1-  Kenapa anda sertai contest ini BLOG PILIHAN MALAYSIA ?

fiq join kontes ni sbb selain memperluaskan lagi jaringan persahabatan maya ni and mem-promote my blog,i hope that my blog ni bole maju setapak lagi kehadapan selain menjadi pembakar semangat untuk meneruskan erjaya berblog ni. selain tu,bole jugak nak sebar2 info yang berguna via blog nih and also mendapat ilmu dalam dunia maya nih..tapi hopenyer persahabatan dalm dunia maya nih akan berterusan ke dunia realiti. :D and...ia juga diharap menjadi pendorong semangat kepada blgger bau lain untuk terus berusaha!! jia you!!!



2-  Kenapa anda rasa layak diundi ?

hmm..susah soalan nih woo.but for me,kenapa fiq rasa layak diundi is my blog nih sentiasa aktif dan sentiasa update melainkan ada masalah tertentu spt line slow or takde connection..yg tuh je..lain? takde sebab fiq tak update my blog nih..and also my blog ni eventho tak banyak mane pon maklumat,but still i'm trying to masukkan beberapa info berguna..tapi..at the end of the day,still,layak untuk diundi or not tuh terletak kepada pengundi semua..mcm orang politik la..kalau diorang rasa layak pon,pengundi sesuatu kawasan tuh xmo..xjalan gak..isnt it?



3-  Ceritakan latar belakang blog anda.

mula2 blog ni lahir is atas dorongan my bestfriend..kak yat. dia lah yang mendorong fiq berblog ni..katanya "blog ni bole jadik as diary,nanti dah tua2..dah nyanyok,bukak la blog balik baca..sure tersengih sorang2..anak cucu pon bole baca gak hape". tu la kata2 yang mendorong fiq nk berblog. and mula2 fiq post entry is just bout my life..biasalah blogger baru kan..tataw nk bebel ape lagik. and ada gak beberapa entry yang fiq maki-maki manusia yang tak bertamadun..ekeke..mulut jaht kan..tapi bila dah lama dlm dunia blog nih,fiq makin paham..and thanks gak kat salah satu entiti yang penting untuk blogger ni which is follower and my follower tu berjumlah 269 tuh...sbb sudi follow my blog ni..siyes dulu jarang sangat update..sbb tataw nk ckp hape..skang ni boleh la..haha..samapi yang ada cakap kt fiq "ko nih xstudi ke?xde asgment ke? asyik update blog je" haha...mcm tuh la..and 1st time lepas fiq lancarkan my blog nih,ingtkan xde org baca..but kat kampus tu banyak my silent reader..kdg2 junior2 yang fiq tak kenal pon tegur fiq "bila nk bebel dlm entry baru lagik?" waduhh..terharu...thanks kepada semua yek :D (da mcm ucapan amek anugerah pulak kan!! haha!!)





pssstt : 

jangan lupe vote for my blog bermula esok ok.. blog kumpulan 6. nombor blog is no.222 . senang je nak ingat kan :D

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *