.JOM! JOIN BLOGLIST SHARA 2011

7:03 PM



WAH! bersempena nak masuk 2011 nih banyak la blogger nanti nak buat bloglist baru kan..sama la gak dengan cik shara nih..so,ape salahnyer fiq join kn?jum intai2..



cik shara tanya kenapa nak join bloglist nih. jawapannyer sebab saya nak link blog saya berada di depan dan kalau orang datang blog cik shara nih,sume bole nampak and masuk pulak dalam my blog.hehe.. cukup kan?haha

and of kos la nak tempatkan blog link fiq ni dalam jejaka kachak..kalau gadis idaman nanti susah pulak..tek terlayan nanti..haha! alrite..rasa dah memenuhi requirment dah :D


psstt :
korang tanak join?jum la..bagi meriah sikit and sape nak tawu ceman nak join...ikot je format entry nih,or klik gambo cik shara yang chun tuh untuk ke blog beliau :)

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *