A HUMBLE REQUEST

5:28 AM







SELAMAT PAGI DAN SALAM SEJAHTERA

apekah yang diperbuat masa cuti semester ni? kerja part time? or just stay rumah tolng parents? whatever you do,make sure that perkara tuh mendatangkan faedah. for fiq,maybe kali nih my last cuti semester. coz next january dah masuk kije. susah dah kot merasa nak cuti-cuti meleysia nih. tapi tah le..xde pengalaman nak kije lagik..sape yang ada pengalaman tuh cite la sikit kt fiq okeh :D

apekes today fiq update pkol 5 pagi? haaa..jawapannyer senang je. tyme ni lah internet laju sikit..sikit je la.bagai nk mampos sangat slow line kt rumah perak nih. berokbang ni just mampu detect line GPRS..adess..azab! kan..tapi sabar la..nk wat cemana..


berbalik kepada topik asal haha..


ingat lagi entry mengenai my blog masuk dalam senarai?


klik :
 http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/12/update-blog-baru-2010-pilihan.html




dan cara untuk mengundi: http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/12/pilihanraya-umum-pru-13-mari-mengundi.html

ini blog rasminyer :


(klik je kat situ untuk pergi ke blog listing. my blog no.222 ok! undi tau)

nampak tajuk tuh? haa..sini fiq nk mintak jasa baik kawan2 semua untuk vote my blog (kalau kawan2 rasa berbaloi) untuk bagi kemenangan kat fiq la ek..tanak paksa...tapi kalau korang tolong vote tuh,ok gak..moga ape yang orang tolong fiq ni nanti diberi balasan yang setimpal dari Tuhan. :D

tempoh untuk undian :

Jam 7 Pagi 13 Disember (isnin) - jam 7 Pagi 17 Disember (jumaat)


pssst:
disebabkan line sangat best..so,susah giler nak letak update,nk blogwalk apatah lagi letak gambo..adess..terpaksa buat yang ringkas je..trimas kat kawan2 yang sempat menjengahmy blog nih and sowi sgt2 coz skarang sangat susah nk balas kunjungankorang disebabkan masalah nie.. :(  nway,jgn lupe vote for blog no.222 ok..luv ya!

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *