Sunday, December 12, 2010

.HANGAT!! SARIMAH MENCARI JEJAKA MELAYU TERAKHIR





kenal artis seksi meksi nih? sape tak kenal sarimah ibrahim. artis mulut lahar dan sempoi. and fiq salah sorang peminat dia. bukan sebab dia seksi je..suke sebab personaliti nye yang ceria,lawak and sempoi.haha..

korang tengok melodi tak?alah..rancangan setiap hari ahad pukul 12.30 tuh..yang pengacaranye fafau hot and wahid tuh..haaa..kalau tak tengok,meh sini nak cerita. salah satu segmen dalam melodi harini ada menampilkan cik sarimah kita nih. ye lah..selepas dia bercerai dengan pasangannyer,makin nampak ayu je cik adik manis kita nih (cik adik ke?) haha..ape fiq tertarik is bila wartawan melodi tanya pasal bab jodoh kat sarimah. wartawan tuh tnya kot2 sarimah nk carik pengganti and betul ke jejaka pakat takut kat dia?? dia cakap diorang tuh takut ke? takut sbb tak kenal lagi..kalau kenal mesti tak takut punyer..

..and sarimah cakap pulak,sape yang nak berkenalan dgn dia silakan lah..wahh!! ni yang den nak masuk line nih..tapi beza umo jauh sgt la kak (jauh ke?)..haha!! dia cakap lagik, kalau ada orang yang bole sayang dia,boleh terima sikap buruk dia (of kos la sikap buruk ni sape2 pon ada), ape tunggu lagi..silakan lah masuk line..and yng paling penting,dia xkesah la pasal duit..eventho dia kaya,xsemestinya dia akan pilih org kaya..harta boleh dicari..tapi kasih sayang lebih bernilai dari segunung harta..wee~


so...jejakas malaya sekalian...ape yang ditunggu!! cepat sebelum terlambat.!! ekeke



psstt : 
kalau lah jarak umor kitorang tak jauh sangat..nk gak tackle minah ni..mampu ke?? eeke...eh,ape pon jgn lupe vote my blog untuk blog baru (2010) pilihan ok..no.222..ingt tuh..no.222







 

Copyright © 2013 | Helios Blog