Friday, December 31, 2010

.Gudbye 2010 HELLO 2011





SALAM SEJAHTERA.

sedar tak sedar dalam beberapa jam sahaja lagi tahun 2010 bakal melabuhkan tirainya dan tahun 2011 akan membuka pulak tirai beliau.kejap je kan masa berlalu. pejam celik,pejam celik dah habis setahu. dan kita semua pon dah bertambah tua setahun lagi. tu la lumrah hidup.semua makin tua.takde yang makin muda.





hmm..bila diingat balik tahun 2010 ni banyak perkara yang merubah my life berkalu.korang cemana?ok2..mesti ada readers yang tertanya nape fiq buat entry camni..biasa la..blogger lain dah banyak buat entry pasal macam2 facts sepanjang 2010 kan..somfiq rasa tak perlu la fiq buat lagik :)).

tahun 2010 juga merupakan tahun yang agak mencabar for me.sbb ape?life as a student..and to be exact,life as a final year student..dengan thesisnyer..nak kena buat kajian lapangan lagik..tuh tak masuk dengan kehidupan personal lagik.memang banyak benda berlaku. and yang paling penting is tahun 2010 merupakan tahun yang fiq mula bergelar blogger.


masa kat MTV world stage 2010 wit my besties mat dan rashid....eh..rashid tak lekat dalam gambo ni plak


alhamdulillah pengakhiran tahun 2010 nih dengan pelbagai ujian nih sangat best. my thesis dapa A..yuhuuu!!! my final pointer is 3 above, yuhuuu!!! and fiq pon diterima untuk intern kat tempat pilihan fiq. and yang paling best is fiq skarang stay kat bangi. rumah lama fiq sniri..ye la.last stay sini dulu masa darjah 3..darjah 4 dah pindah balik kampung..memang mengembalikan balik memori budak2 masa kat sini dulu

alrite!! enuff cite 2010. jum tengok ape yang bakal berlaku..haha.dah macam meramal masa depan lak kan..takde la..actually untuk 2011 ni fiq bakal menempuhi satu lagi cabaran..fiq akan internship kat KEMENTERIAN DALAM NEGERI, PUTRAJAYA. department ape??shhh...takmo la bgtao..and am really2 hepi sbb diorang bagi peluang nak ber-intern kat sana :)) lagi? ape yang menarik lagi is fiq akan stay serumah wit my wonderful friend. asad and hamka. my best friend fithri akan intern kat UK and fahami kat RTM..hope semua akan berjalan lancar..

hmmmm..bout azam plak, to be honest,fiq xpenah ada azam pon..yag fiq tawu,in this life,fia akan buat yang terbaik dan termampu diamping live my life to the fullest..

pssstt:
my sis nanti akan kawin sehari selepas my birthday bulan may nih...bloggers semua fiq jemput datang kenduri tuh nanti yek... :))



10 comments:

Hasrol Nizam said...

bila start intern? seronok la kalau ada kawan..takde la boring nanti :D

hepi new year bro

TheShida said...

happy new year! hv a great yr ahead!

AiDa AzRyN said...

Oit.. tuko header lagi?BD
btw,lawo spek.. nak pinjam boleh?
Happy New Year!!

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

happy new year and wish you success in whatever you do... ;)

taufiq helios said...

nizam : start isnin nih

shida : thanks!!

aida : meh sini amek..haha

key : thanks...

and

hepi new year to ouls :))

!!!_Mr Nakal_!!! said...

hahaha~~pic tu..hakhakhak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

slamat hari baru...dan tahun baru...

gabanMorka said...

jujurnya setiap tahun akan menjadi lebih baik.yg penting, usaha!haha

aisyah ahmad said...

happy new year taufik!!

akak tag taufik tau!!heeee

http://blackishitam.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

tq:))

cikpia said...

happy new year bro!!!!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog