GIVEAWAY DOMAIN BY SUMIJELLY AND SEKILASS

6:45 PM




ALHAMDULILLAH DAN SELAMAT MALAM!

fiq da di tag oleh dua jejaka blogger a.k.a blogger boy which are : Serol-Nizam and Zack-Entry..(dua orang sekali tuh tag..)..haha! tengs sesangat coz sudi ajak join kontes ni.




Sumijelly & Sekilass ingin mengadakan GIVEAWAY berbentuk DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.”



Kenapa nak Domain?


saya (skema) nak domain ni sebab dah jadik macam salah satu impian nak ada domain sendiri.nak beli sendiri masih kurang upaya (bukan OKU ok! hehe).

Other than that,my blog ni dalam bulan Februari nih akan menyambut ulangtahun yag pertama. so i hope bila dah setahun umor blog ni..i can make sikit perubahan. kira macam bersempena setahun usia blog, blog ni dapat hadiah which is domain sendiri instead guna yang blogger punya. :D

and lastly,memang teringin gile ah nak menang kontes.sebab sebelum nih join kontes by bro framestone,tak menang (sikit lagi nak menang) and selema ni xpenah menag pape kontes pon dlm dunia blog nih :D
haha!


saya dikehendaki men-tag 3 bloger lain untuk melengkapkan penyertaan. jum tengok sapa yang kena! :D

umar yang cute :

semut comel :

syaz :


psstt:
terasa macam nak buat kontes bersempena birthday bla bila tengok ramai orang buat kontes ni...

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *