Saturday, December 25, 2010

.Gathering Blogger Zon Utara!!






ok2..i know its a little to late nak buat entry nih..eh! biar la kan..haha..emo pulak..haha..actually saje je simpan. sebab nak buat post untuk seharian esok.sbb sok tak mampu nak update sbb nak join gath ni..

FYI, this is my 1st time pegi gath ni..so...giler neves kot...yer la...pegi tak berteman..kawan2 yang kenal sume ada kije.nak pegi jupe kawan2 baru yang tak penah kenal before this..sedikit gemuruh disitu..tapi buat cool sudahh...kata bro hilal .hehe..so,i'll try to blend in esok..tapi sedihh...kamera takde..rosakk..wuu..tunggu kemera diorang je la..haha!!

ape pon..sape yagn pegi...jumpe esok la yek!!!


cik GKSB and the geng, jupe esok ye!!

pssstt :

nak pakai ape ye esok??hmmm.haha!! and internet sangat siput....xleh nk lari2 kat blog orang lain... :((

2 comments:

mera zati M.z said...

alamak...plan nk p loqsetaq ary ahad daaaa... -.- waaaa tak dapat join~~ sbb stil kat ipoh for one more day esok nih.. sigh3~~

lAl said...

hahaha.. chill sudah..ahaha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog