Saturday, December 25, 2010

.Edit Photo Battle





haha! baru lepas baruh keta nak pegi loqstaq..
semangat kan! haha..
before bertolak,terbaca satu entry kontes ni by mirul : empayar bintang tiga [klik sini]
kontes mengenai ape? tengok tajuk la okeh.haha!

nak join dikehendaki letak banner kontes (as usual lah)
then letakkan la gambar yang di edit tuh..tapi kena letakkan gambar yang raw gak ok.
then tag 4 orang manusia nak join :)
senang kan? jum jawab!



mula2 banner kontes [klik gambar untuk ke page tuan tanah]






the my photo pulak :))




non-edited version




edited version :))



yeah yeah i know tak lawa pon edit tuh..ape pon mari mencuba nasib :P .edit asas je and picca ni diedit guna tool asas PS masa bulan puasa dulu sbb snap waktu sahur :))


and..meh tag 4 orang :



pssst :
sape yang tak kena tag nk join pon bole.silakan..baru meriah...tak gitu tuan tanah?

4 comments:

AiDa AzRyN said...

Gudluck nooo...
btw,anda kena tag.. :D
http://www.aidaazryn.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

★★★ MIRUL ★★★ said...

btol2...tq sbb join...sori tuan tanah lambt trun site :)

♥ solehah ♥ said...

solehah dtg melawat nie..
jaln2.tgok sapa yg dh join kontes..
ngee.. :)


btw.tengs join kontes EMPAYAR BINTANG TIGA. *senyumm..hee

padin said...

gud luck, ya

padinno.com

 

Copyright © 2013 | Helios Blog