Monday, December 6, 2010

BLOG BARU (2010) PILIHAN - SAYA JUGA MAMPU!!






balik diner tadik,terus sambung kerjaya berblogwalk. terbaca entry pasal blog baru 2010. tuan tanah cakap blog yang dilahirkan pada taun 2010 boleh join ini punya projek. dengan syarat letak link blog ni ( lebih kurang macam fiq buat kat atas tuh) and satu lagik nyatakan tarikh entry pertama korang. lastly,ofkos la kena tinggalkan url entry kat ruangan komentar dalam blog tuh..


as for my blog :


atas tuh is link my blog yang pertama kalinya dipublish kat dunia blog ni bertarikh FEBRUARY 2010 


lasty:

sape2 malas or terlepas nak klik pic atas tuh untuk pegi baca info mengenai projek ni, sila ikot link ni ok :



psstt : me papa and me mama nak datang malam ni..yey!! haha



13 comments:

mera zati M.z said...

erkk?? 2009 tak leh join ke? huwaaaa hahaha!!

nas said...

harap2 blog ko menang..hehehe...tp ader nombor tak contest nie?
hu3

apa motif status SPONGEBOB dan PATRICK dalam facebook??

taufiq helios said...

mera : setahu fiq xley :D

nas : thx for da wish :D

AiDa AzRyN said...

Gudluck! ;D

-ROCKprincess- said...

cess...
my blog is created last year...
huuu...

Eazy Izzuddin said...

gud luck!
yay x leh dtg..
ujan
ehehe

Layans
Dunia Baru & Salam Maal Hijrah

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

good luck

Darkbatman said...

gudluck bro..hoho

Darkbatman said...

gudluck fiq.. hehee..sokong ko dr belkg!

mera zati M.z said...

hehe takpe, gudluck btw..anda bertuah..
telah di'tagged' untuk join contest..

http://devilviernes.blogspot.com/2010/12/my-15.html

:)

Muhammad Zulhaizer said...

salam perkenalan..singgah melawat blog kamu.. kita BPM sekumpulan la.. no 219.. do follow me k.. i will follow u..

Affan Ruslan said...

good luck.
dtg dari blog bpm. hehe

meriah betul blogger malaysia skg. ramai betul masuk contest ni

huhu. takleh masuk lah, sbb blog dah lebih setahun.



www.affanruslan.com

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog