YAHOO! - edisi bebel

7:59 PM





yahoo!! eh.sebelum tuh ni bukan edisi review yahoo web ke..yahoo mail ke or yahoo messenger ok.

sekali lagi..yahoo!! at last..encik exam sudah berlalu pergi..lalala~ berlalu la sudah ramadhan sebulan berpuasa..jeng jeng..tak pasal-pasal keluar lagu ni apekes?adehh...percentage ting tong minyak semakin meningkat.kadar adrenalin bertampah dengan cepat...dush dush! hamek kau..merapu lagik..actually today is hari yang sangat bersejarah..bila exam dah habis, menandakan berakhirnya perjalanan akademik fiq selama 4 tahun kat USIM kampus Nilai. kejap jee dah 4 tahun yek. yang tinggal is praktikal yang bermula januari 2011 and majlis konvo yang dijangka bulan disember depan.



CANSELORI USIM


sedih ke? to be honest, fiq kurang rasa sedih. sebab?? sebab for me the end of something mean the beginning of the new thing that maybe even greater. buatpe nak sedih. bukan nak pegi mana-mana.kalau dulu ye lah..internet takde,henset takde.yang ade is messenger pigeon..erk..tuh lama sgt..macam zaman air batu campur dah tu..yer la..kalau rindu skang ni sms je lah...rasa nak jumpe,ajak la buat gathering..macam malam esok..budak2 kelas fiq nk buat gethering kat dataran nilai..sape tak tawu cemana dataran nilai tuh sila rujuk disini : DATARAN NILAI.



KAD PELAJAR?



and sekarang ni sangat rasa excited becoz no nore mengadap buku, atleast fiq apply untuk sambung study lagik. haha..nak sambung ke? insyaALLAH kalau takde aral melintang. nk dinilai dari waqi' , zaman sekarang ni kalau ada degree je for me yang bercita-cita nak jadik pilot nih..erkk..bukann..bercita-cita tinggi nih memang tak cukup la.so,perancangan masa hadapan tuh penting.maybe lepas ni kerja dulu.then buat master after 2 years keja or part time masters or full time. tengok la mana yang sesuai.tp yang pasti dalam masa praktikal ni fiq nak kije part time okeh. and dari nilai fiq akan berpindah ke bangi..dalam minggu nih..sbab ofis kat putrajaya :D. ADA SAPE-SAPE KAT SINI NAK MENGGAJI SAYA??..ahaahah..promote diri kejap kan..haha.



ZAMAN MUDA MUDI DULU :D


sebelum menutup ucapan saya,marilah sama2 kita menengok video lagu nih (saya sangat suke lagu dan penyanyi meriam fares nih) :D :



6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *