7:34 PM

heyya! whassup yaw~ haha..gile sungguh kan. nampak tak ape gambo atas tuh? hoho..album cik rihanna dah available :D album kali nih agak lain sikit dari yang dulu2.agak mencabar musiknya. for me yang suke giler cik rihanna nih, selalunye i will amek lagu dia nih via itunes. ( arghh..later la).tapi kali nih..dah terjumpe kan..ape lagik..sapu lah! yang penting best giler and i like it.

she said :

"I made sure not to let you down with my music! You guys are always defending me, so now you’ve got some great songs to justify it and I didn’t want to go backward and remake ‘Good Girl Gone Bad’. I wanted the next step in the evolution of Rihanna, and it’s perfect for us”

so..hope album dia kali nih semacam ape yang dia katakan tuh la yek :D

Rihanna, Loud, box, art, new, albumtracklisting :

1. "S&M"

2. "What's My Name" (featuring Drake)

3. "Cheers (Drink to That)"

4. "Fading"

5. "Only Girl (In the World)"

6. "California King Bed"

7. "Man Down"

8. "Raining Men" (featuring Nicki Minaj)

9. "Complicated"

10. "Skin"

11. "Love the Way You Lie (Part II)" (featuring Eminem)

iTunes bonus tracks

12. "Love the Way You Lie" (Piano version)

13. "Only Girl (In the World)" (Music video)

14. "Only Girl (In the World)" (Remix) (Pre-order only)

..and fiq dah dengo semua lagu yang ada dalam tracklisting..semua best. korang pon mesti ada lagu2 nih yek..sangat fresh :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form


Email *

Message *