KERJAYA SEBAGAI BLOGGER part 1

9:59 AM



selamat pagi dan salam sejahtera :D . dengan keadaan baru bangun tido tetiba ada idea nak menulis. cuba kita flashback balik dah bape lama kita menyertai dunia menjadi blogger nih? kalau fiq, tak sampai setahun lagik. dari februari 2010 lepas baru la fiq mula aktif dengan benda2 nih.


actually ape yang kita expect bila jadik blogger nih. nak dapat duit nuffnang?nak dapat trafik?follower yang ramai?or just satu kepuasan bole membebel dalam blog?hehe..for me semua fiq nak.tipu la kan kalau letak ads tuh xnk dwet.tipu la taknak trafik yang tinggi macam potai blogger yang lain.and tipu gak la kalau ada sesapa xkesah blog dia takde follower.and memang la puas kan bole meluahkan sumthing kt alam maya nih.



tapi.setakat mana hubungan kita sesama blogger dalam alam maya nih?setakat dalam internet je then nanti kalu selisih bahu pon tak kenal.? for me i hav a dream nak jumpe sume my follower yang berjumlah 174 orang tuh.teringin sangat kalau ada gathering blogger tuh nak join :D and i also hav a dream nak jumpe sume blogger yang pernah datang blog fiq walalupun tak follow me. :D  


WHAT IS YOURS? APE ANDA MAHUKAN?



2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *