SPOTTED! #3 - V. BAGAN LALANG

7:40 PM

klik untuk tmbesaran yang sehat :D



salam satu malaysia :D
lama tak berkongsi gambar tempat fiq pegi jenjalan dengan kawan2 blogger sume.mrmandangkan fiq ni suke merayap.suke snap2.so,banyak la tempat fiq pegi. kali ni is BAGAN LALANG,sepang@sepang gold coast.ape yang best?bestnyer coz ada pantai.and saye saaaangat sukekan pantai.tenang jek.

nak dijadikan cerita,malam (seminggu before fiq botak ok) tuh T,F,B,M and S ada lah melepak sambil study ke? kat dataran nilai.so dalam perjalanan balik tuh,kitorang rancang,why not kita pegi bagan lalang. ada pantai kat sana. ley mandi kalau nak. so, pakat2 balik rumah,amek barang,and kitorang gerak la ke sana :D

sampai sana dalam pkol 4 pagi. gile kan.awal2 pagi dah pegi sana.wallah! best kot..bila pijak pasir pantai kat sana.S dah ngantok giler,so dia tidur dalam keta. T,F,B and M sume pegi main2 tepi pantai. jadik bebudak.main game zaman kitorang kecik2 dulu..pepsi kola..tawu tak? haha. main benda tuh sampai subuh.masuk subuh pegi solat and sambung lagi main tepi pantai. jum..cekedaut gambo2 masa tuh :D



ikot putaran jam (gambor 1) : F,B,M,T,and S..ni lepas subuh *klik untuk tumbesaran sehat :D


ceeewwaahh! wit my best friend S 


 

*klik lagi untuk tumbesaran sehat :D



main pepsi kola katanyer eh M :D

 wah! F! tinggi sungguh kamu lompat :D



 apekah?




sungguh gila!


scandalicious!


khas untuk encik F :D





dah! jum balik :D






2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *