ANNOUNCING THE ARRIVAL OF...

7:26 PM







what is happening? my blog under construction lagi?
memang penat..tuh la.gatal sangat nak godel2 coding.kan dah huru hara..
actually setelah hampir setahun berlatarbelakangkan kegelapan..fiq tergerak hati nak tukar template helios blog nih kepada yang lebih simple but perfect. (macam my tagline lah)

so..pengembaraan bermula..fiq try la tukar2 template..tapi semua tak menarik dan tak kena..sampai la ada kawan2 blogger lain tolong..

tadaaaa!! yang kawan2 tengah usya nih is my new template. simple isnt it? memang fiq suke simple2 camni..senang hati tengok..putih bersih berseri :D
alang2 tukar template,ape kata ubah header skali? menarik..
so fiq pon start la memerah otak mencari konsep yang sesuai..
memandangkan my layout penuh dengan warna putih..so,ape kata fiq main sikit dengan kaler untuk my header tuh..jeng jeng jeng..inilah hasilnya :



haaa..ok tak?saje jek bagi banyak kaler sikit disitu..hope tak la cela sangat. saya bukannyer pandai sangat design2 nih :D. selain itu, versi blog kali nih fiq memberi penghargaan yang lebih kepada all my followers..diorang fiq letakkan diatas. ini bagi menunjukkan penghargaan kepada kawan2 bloger fiq yang sudi follow my blog nih :D

nih haa...korang memang tip top ah sebab sanggup folow fiq dalam dunia blogging nih..and lastly ape yang fiq suke bout this template is nanti kawan2 blogger tak payah susah2 nak scroll down untuk tngok my previous entry..sebab kali nih template ni dalam bentuk indexing (betul ke?) haha..so,sape2 nak baca previous entry senang la. fiq set 20 entry yang akan di-display. hope this will give keselesaan kat pembaca :D


and lastly.. fiq nak ucapkan setinggi penghargaan kat kawan2 blogger yang bagi maklumat untuk fiq menjayakan construction kali nih. terutamanya :

bro Suffer Edge - kerana beliau-lah fiq berjodoh dengan template nih

bro afiqbukhari - beliau juga ajar fiq cemana nak buat shoutbox kat tepi tuh :D

and kawan2 mcm aida,hans,hami,keyrell and sume kawan lain..

thanks kat korang semua :D

5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *