YAHOO! - edisi bebel

7:59 PM





yahoo!! eh.sebelum tuh ni bukan edisi review yahoo web ke..yahoo mail ke or yahoo messenger ok.

sekali lagi..yahoo!! at last..encik exam sudah berlalu pergi..lalala~ berlalu la sudah ramadhan sebulan berpuasa..jeng jeng..tak pasal-pasal keluar lagu ni apekes?adehh...percentage ting tong minyak semakin meningkat.kadar adrenalin bertampah dengan cepat...dush dush! hamek kau..merapu lagik..actually today is hari yang sangat bersejarah..bila exam dah habis, menandakan berakhirnya perjalanan akademik fiq selama 4 tahun kat USIM kampus Nilai. kejap jee dah 4 tahun yek. yang tinggal is praktikal yang bermula januari 2011 and majlis konvo yang dijangka bulan disember depan.



CANSELORI USIM


sedih ke? to be honest, fiq kurang rasa sedih. sebab?? sebab for me the end of something mean the beginning of the new thing that maybe even greater. buatpe nak sedih. bukan nak pegi mana-mana.kalau dulu ye lah..internet takde,henset takde.yang ade is messenger pigeon..erk..tuh lama sgt..macam zaman air batu campur dah tu..yer la..kalau rindu skang ni sms je lah...rasa nak jumpe,ajak la buat gathering..macam malam esok..budak2 kelas fiq nk buat gethering kat dataran nilai..sape tak tawu cemana dataran nilai tuh sila rujuk disini : DATARAN NILAI.



KAD PELAJAR?



and sekarang ni sangat rasa excited becoz no nore mengadap buku, atleast fiq apply untuk sambung study lagik. haha..nak sambung ke? insyaALLAH kalau takde aral melintang. nk dinilai dari waqi' , zaman sekarang ni kalau ada degree je for me yang bercita-cita nak jadik pilot nih..erkk..bukann..bercita-cita tinggi nih memang tak cukup la.so,perancangan masa hadapan tuh penting.maybe lepas ni kerja dulu.then buat master after 2 years keja or part time masters or full time. tengok la mana yang sesuai.tp yang pasti dalam masa praktikal ni fiq nak kije part time okeh. and dari nilai fiq akan berpindah ke bangi..dalam minggu nih..sbab ofis kat putrajaya :D. ADA SAPE-SAPE KAT SINI NAK MENGGAJI SAYA??..ahaahah..promote diri kejap kan..haha.



ZAMAN MUDA MUDI DULU :D


sebelum menutup ucapan saya,marilah sama2 kita menengok video lagu nih (saya sangat suke lagu dan penyanyi meriam fares nih) :D :



RockMelt Social Browser - Review

9:04 AM






assalamualaikum. penah dengar mengenai RockMelt Social Browser? actually rockmelt ni satu lagi browser baru  tapi dengan ciri tambahan yang amat menarik. kenapa fia cakap camtu? sebab untuk seorang socialista, browser ini sangat sesuai. feature dalam browser ni pon banyak yang mementingkan mengenai social-thing ni. setelah di hook-up kan oleh salah seorang kawan blogger, dengan penuh minatnyer say pon mendownload la installer browser ni. bila dah install,first impression untuk socila browser ni is platformnye sam je dengan google chrome. carik punya carik infonyer..dapat la. RockMelt Social Browser ni actually bawah satu open source project namanyer Chromium and Google Chrome pon gunakan platform ni gak.so,interfacenye lebih kurang sama je la ok. ape tu Chromium? Chromium is the open source project behind Google Chrome. 

Ape yang sangat menarik is browser ni dah diintegrasikan dengan Facebook dan laman social yang lain. sebab tu ia dipanggil social browser. ada mcm2 tab bole letak untuk senang akses ke laman sasial.tanak cite panjang meh kita tengok snapshot untuk social browser ni 









ni pulak screenshot lepas install browser ni :

 setiap kali start browser ni, terus akan connect dengan facebook..senang isnt it? tapi kalau taknak banyak2 kali type password,suruh je dia kekal log in / remember password.



 ni pulak rupe landing pagenyer..kalau korang tak ubah setting,landing pagenyer kalau tak silap memang ang ni je la. :D





ni pulak screenshot untuk qiuck guide. kot la sape2 penin2 nak explore, bole la baca sini. ala2 tutorial bergambar.






ni pulak kalau anda dah tengah surf the net. tengok betol2 lebih kurang sama kan dengan Google Chrome. and ada tab kat kiri and kanan tuh yang dipanggil 'edge' . kat situ la tempat senang nak akses laman sosial hanya dengan satu klik.



ape lagi special social browser ni? fiq rasa browser ini sangat ringan and nk surf pon laju jek..nak update status FB and Twitter? tak perlu masuk ke homepage laman social tuh dah..jus on click kat edge tuh..zassss..terus boleh update,tengok wall,live stream..bukan setakat facebook je,twiter pon masuk skali kat edge tuh. and korang bole lagi add ape2 yag korang suke kat edge tepi tuh.

tapi fiq rasa sikit kelemahan browser ni is kalau nak guna,tah...rasanya setakat ni by invitation dari developer tuh sniri or org tlg cadangkan..xdenyer nak search and download.sebab ape diorang buat cmtuh??who knows. :D and  standart la benda baru kan. ada certain thing mcm kalau facebook tuh kita just bole tengok stream kat profile kita jek. yang public stream tuh takde option. kalau nak ada,kena install add-on sendirik untuk fb and letak kat edge tuh. :D

terasa nak cuba? pergi ke rockmelt.com untuk mendapatkan invitation untuk guna ini RockMelt.

OMG! OMG!

3:18 PM




 OMG!!!

tak sangka. i never knew that this will happen. (bahasa macam sampah je) . Praised be to God. Today my follower dah mencapai 200 followers! (kecoh je kan.baru 200) am very happy. coz? yer la..blog yang ibarat budak2 hingusan ni pon ada orang yang sudi nak follow kan..am very glad. :D . thanks kat sume my follower. tak tawu cemana nk balas jasa korang :D

PEMENTASAN WAYANG KULIT - PANDAIKAH SAYA BERLAKON?

8:31 PM

salam satu malaysia :D
tadi baru habis my 2nd paper exam : braille. 
so,bohsan tataw nak buat ape saje godel2 lappy ni and terjumpe satu video.
video ni masa kursus ULPM (urusetia latihan pebangunan mahasiswa USIM) kat pangkor ritu.
kami ditugaskan buat pementasa wayang kulit.ekeke...korang tengok la wayang kulit nih :D



SELAMAT BERCUTI

11:05 AM



TODAY IS THE DAY.
FIQ NAK BALIK RUMAH TODAY.YEY! SONOK GILER KOT.
SO,OPERASI BLOG NI PON AKAN DIGANTUNG SEMENTARA.
BALIK KAMPUANG FROM 14/11 TILL 22/11

RAYA NI SESAPE YANG NAK DATANG RUMAH TU SILAKAN LA YEK! :D
SELAMAT BERCUTI DAN SELAMAT HARI RAYA DARIPADA HELIOS BLOG ^^.


NOTE : FACEBOOK STILL AKTIF COZ FB SMS KAN ADA :D

SPOTTED! #3 - V. BAGAN LALANG

7:40 PM

klik untuk tmbesaran yang sehat :D



salam satu malaysia :D
lama tak berkongsi gambar tempat fiq pegi jenjalan dengan kawan2 blogger sume.mrmandangkan fiq ni suke merayap.suke snap2.so,banyak la tempat fiq pegi. kali ni is BAGAN LALANG,sepang@sepang gold coast.ape yang best?bestnyer coz ada pantai.and saye saaaangat sukekan pantai.tenang jek.

nak dijadikan cerita,malam (seminggu before fiq botak ok) tuh T,F,B,M and S ada lah melepak sambil study ke? kat dataran nilai.so dalam perjalanan balik tuh,kitorang rancang,why not kita pegi bagan lalang. ada pantai kat sana. ley mandi kalau nak. so, pakat2 balik rumah,amek barang,and kitorang gerak la ke sana :D

sampai sana dalam pkol 4 pagi. gile kan.awal2 pagi dah pegi sana.wallah! best kot..bila pijak pasir pantai kat sana.S dah ngantok giler,so dia tidur dalam keta. T,F,B and M sume pegi main2 tepi pantai. jadik bebudak.main game zaman kitorang kecik2 dulu..pepsi kola..tawu tak? haha. main benda tuh sampai subuh.masuk subuh pegi solat and sambung lagi main tepi pantai. jum..cekedaut gambo2 masa tuh :D



ikot putaran jam (gambor 1) : F,B,M,T,and S..ni lepas subuh *klik untuk tumbesaran sehat :D


ceeewwaahh! wit my best friend S 


 

*klik lagi untuk tumbesaran sehat :D



main pepsi kola katanyer eh M :D

 wah! F! tinggi sungguh kamu lompat :D



 apekah?




sungguh gila!


scandalicious!


khas untuk encik F :D





dah! jum balik :D






MUET - WHAT IS YOUR BAND

1:53 PM



The Malaysian University English Test (MUET) is a competency test administered by the Malaysian Examination Council to measure the level of English proficiency of students who intend to pursue degree courses in Malaysia. The MUET syllabus is specifically designed for students preparing for the MUET. The syllabus items reflect closely the requirement of the MUET and cover the four language skills of Listening, Speaking, Reading and Writing, all of which will essential for the preparation of the MUET. The syllabus also incorporates language skills which will enable you to cope with the language needs when making the transition from secondary to tertiary education.

MUET is a test made up of four papers- Listening, Speaking, Reading Comprehension and Writing. The test measures your proficiency of the English language based on an aggregate score ranging from zero to three hundred (0-300). The aggregate scores are then banded into six levels of achievement. 


-sumber : MUET -


haha..pening tak baca artikel atas tuh? fiq baca sikit2 je bak kata omputeh scan jek. hmm..today is hari yang paling genting buat kawan2 yang amek MUET. cemana?soalan susah tak? fiq? haaa..fiq tak amek muet. dah.coz dulu dah amek dah. if not mistaken,MUET ni compulsory untuk masuk U kan?takde MUET susah gak la nak masuk U.and MUET gak is salah satu prasyarat bergraduasi. 

kalau kat USIM , minima BAND MUET untuk dicapai is 3..mana2 student USIM tak dapat band 3 dalam MUET takkan bergraduasi. kejam ke? tak la..ok je..coz penting kot penguasaan bahasa tuh :D. kawan2 dah lepas? fiq alhamdulillah dah lepas minimun requirement untuk grad kat USIM.

jum kita tengok ape sebenarnya maksud di sebalik BAND yang sering diperkatakan tuh : 


Band 6-  Very good user (Aggregated score:260-300) Very good command of the language. Highly expressive, fluent, accurate and appropriate language: hardly any inaccuracies. Very good understanding of language and contexts. Functions extremely well in the language.

Band 5- Good user (Aggregated score:220-259) Good command of the language. Expressive, fluent, accurate and appropriate language but with minor inaccuracies. Good understanding of language and contexts. Functions well in the language.

Band 4- Competent user (Aggregated score:180-219) Satisfactory command of the language. Satisfactory expressive and fluent,appropriate language but with occasional inaccuracies. Satisfactory understanding of language and contexts. Functions satisfactorily in the language.

Band 3- Modest user (Aggregated score:140-179) Modest command of the language. Modestly expressive and fluent,appropriate language but with noticeable inaccuracies. Modest understanding of language and contexts. Able to function modestly in the language.

Band 2- Limited user (Aggregated score:101-139) Limited command of the language. Lacks expressiveness, fluency and appropriacy: inaccurate use of the language resulting in breakdown in communication. Limited understanding of language and contexts. Limited ability to function in the language.

Band 1- Extremely limited user (Below 100) Poor command of the language. Unable to use language to express ideas: inaccurate use of the language resulting in frequent breakdowns in communication. Little or poor understanding of language and contexts. Hardly able to function in the language.


dah tawu maksudnye?? mana satu pilihan kalbu? and last but not least,fiq ucapkan semoga kawan2 yang amek exm today dapa band 3 dan keatas! ameen :D



MEDIA HANYA MELAPOR APA MEREKA MAHU?

12:58 PM






videorasanya isu ni dah agak lama..but for me, fiq tak suke nak masukkan dalam enrty awal2..coz nak carik baha betol2 dulu..berkenaan tajuk entry nih. no offense la ok kepada orang2 media. but thas the reality. mereka hanya melaporkan ape yang mere mahu. contohnye,isu kerajaan negeri kedah ni. ada diorang siarkan penjelasan MB KEDAH lepas tu? ada? fiq yang jarang tengok tv ni pon rasanya takde kot.kenapa? sebab mereka tak mahu rating diorang jatuh. mereka tak mahu rakyat tahu kebenaran dan ban channel diorang. sangat keji! tak bole ke media jadik lebih telus?tak caye?tengok footage  mula2 tu nih..


bukan tv saje..kalau tengok paper skarang pon cam hampeh. nama je paper untuk tawu isu semasa.turn out dah jadik mcm sekadar kertas conteng untuk agenda politik. baik baca akhbar tabliot.metro ke..lagi best. baca mag fesyen ke..porn ke..haha.lagik best.bukan maksud tak minat politik.kena amek tawu gak.tapi bila sumber2 yang ada untuk kita tawu isu secara menyeluruh dah di eksploitasi pati2 tertentu..hampeh gak la..baik la korang buat akhbar baru tulis kat header tuh "AKHBAR BERITA PARTI AYAM" haaa..senang kan..xpayan nak kacau yang public punye. bile diorang buat cmtuh..nak tak nak..orang yang terlibat tuh terpaksa la buat kenyataan balas secara asing. tapi masuk ke dalam media? dalam tv? tah le..lepas ke nak masuk? 'RAKYAT DIDAHULUKAN'



videoisu negeri kedah tu..meh kita tengok kenyataan balas MENTER BESAR mereka kat tepi ni..and for me,ape yang MB KEDAH cakap tuh ada betulnyer...terpulang kepada kita cemana nak nilai isu ini.setiap manusia diberikan akal untuk berfikir :D


DRAMA MELAYU BOSAN

8:24 PM


gambar hiasan


 suatu masa dulu,bila my best fren F cakap dia langsung tak minat drama melayu,fiq pon pelik dan heran..kenapa...but,bila lelama..fiq paham kenapa..bila anda tengok cite kat tv or movie,apakah persepsi anda? to be honest, fiq rasa kalau untuk cerita melayu kat tv ,sangat bosan. no offense la ok. but that is my perception bila bukak tv,tengok cite,kalau drama,asyik berkisarkan benda yang berikut:

1- famili yang kaya,ada anak2.nanti anak2 berebut harta. 

2- famili kaya,ada anak bercinta dengan gadis or pemuda yang tak sama   taraf.pehtu parents tak suke.

3- famili kaya,ada syarikat.nanti ada orang dengki nak rampas harta tuh.

4- famili kaya tindas famili miskin,ada sowang anak jadik hero

5- famili miskin?? hmm..ada..tapi kurang sangat..


hmm..ape lagik yek..ada tapi tak terpikir. and maybe ni just ape yang fiq perasa..kalu orang lain perasaanyer lain la kan..ni just my pandangan dan persepsi je.lain orang lain pandangan.

dahtu,fiq ni mengagungkan produk barat?produk luar?tak la sampai macam tuh.tapi dah kalau ada option yang lagi ok,kenapa tungu kan..and yang ada dalam tv tuh asyik benda yang sama je formatnyer,nama drama je lain2..duhh!! sangat bohsan. nak tunggu tengok cite tuh pon bazir masa je kot :D . 
 
sbg contohnyer tengok la kat tv 1,2,3,4,5,6,7,8,9 tuh...ada je rancangan lain.tapi bila datang kat rancangan drama melayu..duhh!! just the same. and tak dinafikan ada certain yang fiq minat. mcm citer SYURGAMU RAMADHAN tu...memang fiq tunggu kot citer tuh...no offense yek kat die hard fan drama melayu..just my preference :D


gambar hiasan



SPOTTED! #2

12:10 PM


SPOTTED! TAMAN DESA ANGGERIK- lepas menghabiskan masa sampai pukul 3 pagi dengan B,S,and F meronda2 keliling kawasan putrajaya-sepang-nilai, T dikesan berFB dengan ASAD (future housemate) untuk pergi ke bangi - amek kunci rumah baru. ye la..sem depan sama2 praktikal kt KDN.(yey!). S,B,F tak dapat dikesan..tido lagi maybe? ahaha :D. jum gerak ke bangi..sape nak ikot?

SPOTTED! #1

11:21 PM





DIKESAN! B dilihat sedang menghabiskn masa bersama T di kedai makan kegemaran mereka ditemani S.actually T,B dan S sangat bohsan malam ni. takde kije.nak study dalam bilik sendiri tapi takde anasir yang best. lepas jek T abis mandi..terus B call ajak keluar skali dengan S. sambil tunggu order makanan, B disuruh untuk kontek F yang sedang teman pakcik Double-J di klinik. studi punyer studi..ada pulak idea nak pegi sambung sesi studi di dataran. so,kami menunggu F untuk isyarat selanjutnya dan kami akan gerak kesana :D





seronok menengok seseorang :D



T dengan imej botak terbaru beliau; B tekun menengok T hapdate blognyer sementara S buat2 rajin dengan home test actuari-nyer




terjumpa dengan oden ozawa :D








S posing jek lebih :D

RIHANNA - LOUD : SUPERB!

7:34 PM


heyya! whassup yaw~ haha..gile sungguh kan. nampak tak ape gambo atas tuh? hoho..album cik rihanna dah available :D album kali nih agak lain sikit dari yang dulu2.agak mencabar musiknya. for me yang suke giler cik rihanna nih, selalunye i will amek lagu dia nih via itunes. ( arghh..later la).tapi kali nih..dah terjumpe kan..ape lagik..sapu lah! yang penting best giler and i like it.

she said :

"I made sure not to let you down with my music! You guys are always defending me, so now you’ve got some great songs to justify it and I didn’t want to go backward and remake ‘Good Girl Gone Bad’. I wanted the next step in the evolution of Rihanna, and it’s perfect for us”

so..hope album dia kali nih semacam ape yang dia katakan tuh la yek :D



Rihanna, Loud, box, art, new, albumtracklisting :


1. "S&M"

2. "What's My Name" (featuring Drake)

3. "Cheers (Drink to That)"

4. "Fading"

5. "Only Girl (In the World)"

6. "California King Bed"

7. "Man Down"

8. "Raining Men" (featuring Nicki Minaj)

9. "Complicated"

10. "Skin"

11. "Love the Way You Lie (Part II)" (featuring Eminem)


iTunes bonus tracks


12. "Love the Way You Lie" (Piano version)

13. "Only Girl (In the World)" (Music video)

14. "Only Girl (In the World)" (Remix) (Pre-order only)


..and fiq dah dengo semua lagu yang ada dalam tracklisting..semua best. korang pon mesti ada lagu2 nih yek..sangat fresh :D


SAYA BERTANYA ANDA MENJAWAB (BE for the 1st TIME)

11:09 AM


segmen ini diwujudkan kerana saya ada banyak soalan nak tanya kat kawan2 bloger semua...especially yang berkaitan blog lah :D

soalan kali nih berbunyi:

ape itu buffered earnings?
ape itu metered earnings?

haa..dua benda ni fiq tak pernah tawu. baca dlm nuff? sangat tak paham gak. sbb metered earnings tuh dah lama kot dlm list tuh..stil bejalan ke?

buffered earnings tu fiq baru je 1st time dapat..yey!!

sape2 bole tolong jawabkan?

KERJAYA SEBAGAI BLOGGER part 1

9:59 AM



selamat pagi dan salam sejahtera :D . dengan keadaan baru bangun tido tetiba ada idea nak menulis. cuba kita flashback balik dah bape lama kita menyertai dunia menjadi blogger nih? kalau fiq, tak sampai setahun lagik. dari februari 2010 lepas baru la fiq mula aktif dengan benda2 nih.


actually ape yang kita expect bila jadik blogger nih. nak dapat duit nuffnang?nak dapat trafik?follower yang ramai?or just satu kepuasan bole membebel dalam blog?hehe..for me semua fiq nak.tipu la kan kalau letak ads tuh xnk dwet.tipu la taknak trafik yang tinggi macam potai blogger yang lain.and tipu gak la kalau ada sesapa xkesah blog dia takde follower.and memang la puas kan bole meluahkan sumthing kt alam maya nih.



tapi.setakat mana hubungan kita sesama blogger dalam alam maya nih?setakat dalam internet je then nanti kalu selisih bahu pon tak kenal.? for me i hav a dream nak jumpe sume my follower yang berjumlah 174 orang tuh.teringin sangat kalau ada gathering blogger tuh nak join :D and i also hav a dream nak jumpe sume blogger yang pernah datang blog fiq walalupun tak follow me. :D  


WHAT IS YOURS? APE ANDA MAHUKAN?



FEEL RAYA

8:43 AM



huh.tetiba ada gambo sponge tuh..apekes?haha..bangun pagi tengok citer nih.ceria sikit :D . selamat pagi malaysia dan salam sejahtera :D. sedar tak sedar raya dah nak dekat.lagi berapa hari yek? bukan ke 17hb nih kita raya. so ape preparation kawan2? meriah ke kali  nih raya?

for me.raya kali nih tak meriah mana pon.malas nak raya sebenarnya.sebab ape?sebab lepas raya terus exam. so memang takde feel la. tawu kan sejarah hari raya korban nih?kalu tak tawu sila klik link ni : http://ms.wikipedia.org/wiki/Hari_Raya_Aidiladha


what is your definition of RAYA EID ADHA? kalau fiq, raya eid adha or korban nih just bangun pagi,mandi sunat,pegi surau or masjid solat raya then pegi tengok orang sembelih lembu. yang tuh jek. takde yang menariknyer. tapi..dok selalu dengo cite kat kelantan kalau raya korban nih sangat meriah..isnt it? teringin pulak nak pegi beraya kat sana.nak tengok suasana cemana..

ANNOUNCING THE ARRIVAL OF...

7:26 PM







what is happening? my blog under construction lagi?
memang penat..tuh la.gatal sangat nak godel2 coding.kan dah huru hara..
actually setelah hampir setahun berlatarbelakangkan kegelapan..fiq tergerak hati nak tukar template helios blog nih kepada yang lebih simple but perfect. (macam my tagline lah)

so..pengembaraan bermula..fiq try la tukar2 template..tapi semua tak menarik dan tak kena..sampai la ada kawan2 blogger lain tolong..

tadaaaa!! yang kawan2 tengah usya nih is my new template. simple isnt it? memang fiq suke simple2 camni..senang hati tengok..putih bersih berseri :D
alang2 tukar template,ape kata ubah header skali? menarik..
so fiq pon start la memerah otak mencari konsep yang sesuai..
memandangkan my layout penuh dengan warna putih..so,ape kata fiq main sikit dengan kaler untuk my header tuh..jeng jeng jeng..inilah hasilnya :



haaa..ok tak?saje jek bagi banyak kaler sikit disitu..hope tak la cela sangat. saya bukannyer pandai sangat design2 nih :D. selain itu, versi blog kali nih fiq memberi penghargaan yang lebih kepada all my followers..diorang fiq letakkan diatas. ini bagi menunjukkan penghargaan kepada kawan2 bloger fiq yang sudi follow my blog nih :D

nih haa...korang memang tip top ah sebab sanggup folow fiq dalam dunia blogging nih..and lastly ape yang fiq suke bout this template is nanti kawan2 blogger tak payah susah2 nak scroll down untuk tngok my previous entry..sebab kali nih template ni dalam bentuk indexing (betul ke?) haha..so,sape2 nak baca previous entry senang la. fiq set 20 entry yang akan di-display. hope this will give keselesaan kat pembaca :D


and lastly.. fiq nak ucapkan setinggi penghargaan kat kawan2 blogger yang bagi maklumat untuk fiq menjayakan construction kali nih. terutamanya :

bro Suffer Edge - kerana beliau-lah fiq berjodoh dengan template nih

bro afiqbukhari - beliau juga ajar fiq cemana nak buat shoutbox kat tepi tuh :D

and kawan2 mcm aida,hans,hami,keyrell and sume kawan lain..

thanks kat korang semua :D

UNDER CONSTRUCTION

9:51 AM




this blog will temporary out of service due to maintenance work

-please be patient-

life is just like 'gossip girl'

12:28 AM




salam satu malaysia :D kawan2 semua tengok tak cite gossip girl? fuhh! i'm one of their fans. jalan cerita amat menarik..wait a sec. kali nih fiq bukan nak buat review bout drama nih. all i wanna say is our life is just like the 'gossip girl'. setuju tak dengan tajuk entry nih?




kenapa fiq cakap camtuh? memang la dalam cite tuh tunjuk pasal orang kaya..tapi for me..segala drama yang blaku dalam citer tuh hav similarity in our life..especially my life. terutamanya apa yang berlaku antara Chuck Bass and Blair Waldorf. their love story is menarik..kejap naik..kejap turun..kejap gaduh..kejap baik..kejap gaduh besar..kejap pisah..kejap baik balik..just as same as me and my you-know-who..hmm..i hope that our relationship can survive. tah...serabut sangat skang nih :( and i hope dia paham. and no matter what happen i just want that person know that yang dia tak pernah syok sniri or bertepuk sebelah tangan..coz i do really2 care bout you.


p/s : life is full of surprise
xoxo gossip girl :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *