SUKE or NOT?

12:05 PM


fuh...dengan syawal berbaki sehari lagi nih..
terpikir satu benda..
bulan raya ni mesti ramai suke buat and pergi open hause kan?
hee~fiq pon sangat suke pergi open hause.
but open hause ni ada dua jenis :

1- open hause kawan2 - jemputan terhad
2- open hause orang2 besar or mana2 organisasi - jemputan tak terhad

ouh! setelah diamati..I REALLY HATE OPEN HAUSE no2 tu.haha! sbg peminat open hause,musti terkejutkan nape no2 tuh dibenci. meh kita tengo sebab ape. hmm...ada la beberape sebabnye :))

1- sebab saya rimas apabila terlalu ramai manusia - sesak!

2- nak makan kat open hause jenis no 2 nih agak susah! beratur punya panjang - nanti dapat makanan ciput je..cthnyer ayam golek..cet!! beratur bagai seribu tahun dengan panas2..dapat la seketul je..haha..kalau dapt gak xpe la..kalau tetiba habis??haha..gile!

3- masalah tempat duduk - last2 kena la duduk makan tepi longkang

4- panass!!! dah takde tempat duduk..khemah pon penuh..terpaksa la merempat kann..

5- makanan kena berebut2 pulak tuh..and i realy2 hate this thing.
.
6- kebarangkalian percentage untuk makanan yang disediakan untuk amat tidak sedap adalah 90% dan bila dah panas2 beratur sampai peluh2 ketiak,makan hampeh.

7- ape lagik ea sebabnyer???ada lagi ke ea??haha!

so..kesimpulannyer saya lagi suke kalau open hause yang no 1 tuh..haha! and open hause no2 tuh kalau tak kebulur mcm nak mampos memang tobat fiq takkan pegi..

p/s : hee~ this is only my personal opinion..ada ke yang tak setuju?? lantak korang la..haha!





1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *