Dataran Nilai

12:36 PM

Nilai - Penuduk Nilai sekali lagi mengalami kejutan budaya apabila sebuah dataran yang sekian lama diusahakan sehingga pada pendapat segelintir penduduk ianya adalah projek yang mustahil untuk disiapkan akhirnya siap! dan ia dinamakan DATARAN NILAI! haha.. and bersempena BIRTHDAY our best friend sorang ini..so,kami rancan la nak pegi lepak sana sambil celebrate birthday dia. malam tuh kami berempat je yang pegi..ME,FIT,SARA.MUD,BAL.




ni lah mercu utama DATARAN NILAI


haha...perempuan kann...mekap je kije


haa~ ni lah yang terlibat malam tuh :D


SUPRISE!! hepi birthday qis!



tuh haaa...qis tengah bersiap2 nk potong kek!



haha...dah tadak kije sangat :D


so,after potong kek of kos la makan kan..then kotirang lepak2 sana till 3a.m..bkn watpe pon..tengok orang sekeliling yang ramai kt situ..sambil sarah buat homework dia. despite sume benda best nih..satu je yang tak best..MAMAT REMPIT yang kurang cerdik tuh sangat ramai lepak situ..tak dinafikan hak diorang nk lepak situ..but please behave macam awak tuh manusia. very annoying bila dkt tempat pejalan kaki tuh diorang dok show off..bawak moto kehulu kehilir..bising!! ape hebat sangat ke ada moto..moto biasa je pon..xde sape nak kagum lah! ni tempat nak rehat2.tenang2..so please..jgn la buat perangai tak berpelajaran ok! no free sex! no rempit! no cikcur! ahaha!


p/s : haa~ saya memnag selalu pegi lepak situ...so,jum la renramai pegi sana yek bila2 free :D

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *