MTV World Stage 2010

11:54 PM




MTV World Stage 2010 rawk!
fuhh...dah lama nak pegi event nih.
dari taun lepas lagik.
but taun lepas xsempat masuk kontes utk dapatkan tiket..
meh kita tengok gmbar2 yang sempat diambil jum

disebabkan kamera tak dibenarkan masuk,so fiq tak bawak la dslr housemate tuh..
kalau bawak mesti da beratus2 gambo dah..
ni just guna kamera henpon je..
kali ni pegi with my bestfriend..rahmat..haha
snap snap gambo guna his henpon la...


dalam lane xzone ticket...tunggu nak masuk ^^



haha...xzoner punyer tempat...selesa isnt it? depan2 pentas pulak tu



fuh!! ni pulak untuk normal pass


penat berdiri..duduk kejap tunggu opening performance by bunkface



opening performance by BUNKFACE.
diorang nyanyi 4 lagu antaranya extravaganza and revolusi


next!! WONDER GIRLS..haha..fiq tak bape tawu sangat lagu2 diorang..
but ada la sikit2 yang tawu..and lagu wajib diorang malam tu is........NOBODY!
sape tak tawu kan..haha..

chun habis la awek2 korea ni..

kena pulak malam tuh hujan sikit2..so ada la sikit masalah teknikal..
dengan nak tukar set untuk TOKIO HOTEL lagi..
agak lama la jugak nak tunggu diorang kua

haha...pakat2 tak larat berdiri..sume nak duduk..nasib la dok kt xzone..tak la sesak..boleh la duduk2 gak..kalau kat normal pass???azabbbbb...


snap snap...haha.eh! acid pon ada..haha


tengok nih..wrist band untuk masuk ke kawasan xzone



yey! atlast kua gak TOKIO HOTEL..
memang gegar habis la..and banyak gak lagu diorang nyanyi..antaranya
automatic,world behind my wall,dogs unleashed..haha..its a blast!!


persembahan penutup by KATY PERRY!! memang ditunggu2.. fuhh...chun giler minah ni tengok live..
suara pon sedap...and selain nyanyi lagu hot and cold,i kiss a girl...part paling best is she is singing her new single...teenage dreams and California girls..and..and..and...ala lagu bunos..SHOW ME UR PEACOCK!!! fiq pon tak penah dengo sebab lagu baru dlm album baru dia tuh..haha...hehe..

haahhaha..memang meletop la persembahan kemuncak nih...last2 ada api la...mercun la...belon besar la..haha..siyes best..

note : if ada peluang lagi, fiq nak pegi lagik next year and thanks to UOX and CELCOM coz bg peluang kat fiq join event best nih ^^

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *