light painting [penat!]

12:17 AM



malam tadi fiq sangat tadak kije.so masuk la blog bro ariffshah pehtu jumpe satu stuff yang bole wat main : http://ariffshah.com/video-hasil-light-painting/ . yess! light painting. ala..benda lama.tapi nak wat cemana.baru je nak try.bukan pandai sangat pon pasal snap snap ni.tapi boleh la.berdasarkan instruction dalam blog bro nih,fiq pon try la.

kamera mode manual,tapi shutter tak BULB dalam 8" gitu2 la.and aperture dalam 10 gitu.bole je ubah2 main2 ikot kesesuaian.yang penting kreatif.cess.macam nak bagi tutorial plak.haha!

so,setelah berhempas pulas snap snap mcm org gile dalam bilik tu,ada la sikit2 photo yang jadik.meh tengok.

ni yang first try.tlupe buang fokus.tuh yang dekat tuh.


ni pon main2 pusing je.maklumlah saya budak baru belajar.


hehe..chun x?


haha...ni my signature..jadik kan?




hope dapat wat sumthing camni someday..suke sangat video nih




note : kaler2 tuh da diedit. kaler asal is biru ^^. malam ni nak main lagik la.nak beli stick lampu yang kaler2 tu.. pehtu main kat luar ^^,

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *