BBQ ke buka puasa? part 2

10:42 PM



haii..!!
lama tak update blog nih
ye la..semenjak line ada prob rasa cam malas je..
ni pon baru je elok line nih..

ok2..kali ni fiq nk citer bout my last puasa kat kampus.yer la..next sem dah nak masuk opis.haha! ritu fiq kn ada buat entry bout nak buat buka puasa + BBq <--klik sini- kat rumah my best fren fithri. alhamdulillah segalanya berjalan lancar. start pukol 2 petang pada hari kejadian kami semua berkumpul memulakan projek.hehe..but a day before that fiq,fami,balqis and fit dah kuar beli barang2 and dah start projek perap ayam.so,hari kejadian just masak menu yang lain and bakar je la ayam tuh..thx to tuan tanah-ayah fit and his mom sebab sponsor udang and ikan merah besor untuk dibuat pangang. so bape our exact makanan?hehe..takmo cite panjang jum tengok pic bawah ni..

haha! banyak isnt it? mana taknyer..campur yang sponsor lagik..
balqis ada gak sponsor makaroni bakar..sungguh shedappp!!




tu la gambar rumah fit yang kami jadikan port tuh..







malam tuh gak kami ada buat suprise party kat mama fithri.hepi birthday untie ana.






note : terima kasih kepada tuan rumah yang sudi meminjamkan rumah mereka untuk kami buat majlis ini <3


2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *