review : cara nak tengok bola @nilai

1:42 AM



pukol berapa datuk harimau??

1.45 a.m!!!

datuk harimau kata mau tido...haha!! fiq maw tengok bola...

tapi..kalau kat bandar nilai yang serba canggih-manggih ni nak tengok kat ne and cmner?
haaa..korang jgn tak tawu...ada banyak choices kalu nak nengok bola nih..yer la kan...musim bola

ni la antara pilihan yang ada....kot :

1. tengok je kat rumah...ada je t.v kat rumah kan.
2. tengok on9...haaaa...niali nih maju...orang pakat2 ada tenet kat uma..
3. tengok kat luar...tapi bukan luar tingkap la...

tapi kalau choice no 3 tuh ada beberapa tempat je yang boleh tengok.nilai je kann..kalau s.alam tuh yer la...banyak giler tempat...kena bersyukur tu!!

memula meh tengok kat mekdi (mcD) :

mekdi paling dekat sini is mekdi nilai and mekdi kat petronas KLIA...korang pilih je la nak g kat mana..mekdi nilai nih sengal sket..tv-nyer buat mode zoom...kononnyer nak bagi orang blakanh nampak...tapi dah kalau bole belari tak masuk dalam zoom area memang la nampak pemain main tanpa bola..haha..mekdi klia?? hurmm...better la kot..tapi ruang luas,ada satu je t.v kecik..haha!

then mai pulak tengok kat kedai mamak @nilai :


haa..mamak kat nilai yang paling feymes is kedai as-salam laa..memang diorang ada dalam 4 dalm lebih cawangan sekitar nilai ni...so,pilih je nak tengok katne..kat melati,kat sutera indah,kat desa cempaka..and ktner lagik tah..haha...tapi yang terbaik is kat kat desa cempaka la..ada projekter,ada lapang besat..ada bumbung..haha...memang best!! and yang lain pon not bad gak la ^^.


LCCT :


last...kalau nak best korang g la lepak kat LCCT..memang best lepak tengok bola sana..skrin sebesar2 and sepanja2 skrin..haha!!

jum..dah mula..maw tengok bola dulu..

URU vs Beramany sape eh menang??



5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *