Penjelajahan Bermula!!

9:02 PM





meh sini kita tengok blog sape fiq dah melawat setakat nih : 10 blog dulu untuk kali nih...
(klik2 la kt nama diorang kalu nak tengok their blog)


bukak2 blog cik humaira ni ada photo stream...haha..nice la ^^


ape yang fiq paling suke dlm his blog is background music dia lagu viva forever....nostalgic!


blog brader ni about fesyen..suke tengok ^^

elyzazen <-----hmmm..blog nih macam da remove je...


pinky..dinky dooo...haha..pink blog cik iz nih


background dalam blog mamat nih sooo calming...kim salam kat shiro yer!!


ape yang best dlm blog ni??? sbb banyak gamba...chun pulak tuh dia amek gamba2..hehe


arel ni baru mula berblog...and his frind of mine dari sekolah randah lagik...meh kita sokong dia

~ ida

ni blog anak sedara saya...eh..anak sedara ke???haha..sowi yer anak ida..pakngah tak ketahuan..haha ^^


hmmm..tatw nk komen la dia punyer blog..haha..sowi2...gomen ne!


haha..ni blog my very bestfriend...macam2 isu dalam nih..yang penting korang nk baca kena decrypt dulu a.k.a entry ditulus dalam kod2 tertentu..haha



note : fuhh..penat2 tour nih...nnti kita sambung lagik dengak sepuluh lagi blog mmy follower ok

tapiiii.rasa mcm nk rewiew satu2 la pulakkk...mampu ke???rajin ke???xpe22..nnti pikir idea2 lagik


4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *