pening..pening..ape nak buat?

9:16 PM


peningku fahami dirimu..peningku mengikut rentak mu..

yeah...pening...pening..sangat pening..

haha...actually bukan pening pasal sesape pon..just pening nak buat proposal thesis nih..nak buat literature review..yang lain dah ok..literature review nih je yang sengal sikit.actually fiq tataw nak tulis hape. baru semalam pegi library tun sri lanang kat ukm nu..carik bahan dengan sis. ada la dapat buku sikit..tapi still pening. sebab utam is tak yakin nak buat review buku nih...takot salah katanyer..and satu lagik buku tuh dalam bahasa omputeh..so,take time a bit la nak paham.

tengahari tadik masa dok cuba pahamkan isi buku tuh, abg eq masuk chat wih me..dia kat library um.carik bahan thesis phd-nye..and he said will help me nak carik bahan..OMG! thanks abg eq!!..rahmat pon dah byk help me..bg semangat and cth2 proposal....thanks!!!

note : arghhh..tak kira la SV nak cakap ape..asal buat and hantar on time kat dia..so,malam ni fia nak siapkan and esok nak submit ^^

3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *