new sem!

10:44 AM

ASSALAMALAIKUM..
fuh...akhirnya bermula lagi sem baru..

sem last fiq dgn kawan2 kat USIM.

yer la...sem last nanti ada latihan industri pulak..

actually baaaanyak entry tertangguh...ada banyak cerita nk dikongsi...haha

tapi..sebelum fiq post entry yang panjang lebar and banyak tuh..

meh kita sama2 muhasabah balik ape sebenarnya motif kita berblog

1. sebab dah tadak kije..so,tulis la blog
2. sebab nak ikot trend orang berblog
3. nak kongsi pengalaman and info2
4. maw jadi stylo dari kawan2 lain yang takde blog
4. nak cari kawan baru

hmm....ape pon alasan kita, fiq rasa tak kesah pon...sebab every person have their own reason kalu nak buat sumthin kan?

tapi yang fiq paling tak bole trima is bila one of my fren cakap blogger ni berblog sebab just nak jadik stylo a.k.a dia cakap cxam kita blogger ni gedik and suka tulis merapu...lantak lah ko..tu pendapat ko...ada ku kesah??haha...

10 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *