kejamkah?

5:45 PM



masuk sem nih dah tahun akhir dah kat sini..
pejam celik dah 4 tahun studi sini kan..
untuk first semester ntuk 4th year ni kena menulis theses and esok kena submit proposal..thanks kat sume yang banyak bantu fiq siapkan..and ada yang tolong check my grammar..maklumlah b.i nih not my tongue language..hahaouh and also kena siap2 carik tempat untuk latihan industri

thanks God coz dipermudahkan urusan untuk mintak buat LI nih..
my 1st choice is nak buat kat KDN..secondly kat IKIM
tapi bila pegi check surat tadi pihak IKIM dah reply terima my permohonan.
and banyak kawan lain yang mintak tak dapat..
and doirang yang tawu fiq dapat IKIM tuh cakap nnti bole la dengo fiq punye suara kt IKIM.fm tuh...haha..iyo2 je kan





actually..kejam ke tak eh..fiq actually my 1st choice is KDN, IKIM tuh just 2nd choice. tapi bila both dapat rasa macam agak kejam kat kawan2 lain yang nak mintak kat IKIM but tak dapat..iye la.ramai kot yang mintak tapi kena tolak macam tuh je...fiq dah sah2 will tolak tawaran IKIM kalau dapat KDN tuh... and bila call pegawai in-charge dia cakap my permohonan dah diluluskan just dia outstation so xsempat nak fax surat balik..maybe esok or isnin nih dia fax..ARKIB and INTAN pon mintak gak..tapi tuh tak follow-up pon coz tak harap sangat..



i hope i'm doing the right thing and making the right choice by putting KDN as my 1st choice nak buat latihan industri nanti..if that so,nanti boleh la fiq stay kat my own house kat bangi tuh yang now tengah bagi orang menyewa ^^

note : pening gak kan benda2 macam nih... ^^

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *