jalan jalan lagik ^^

11:04 AM

salam,
disebabkan kecelaruan sikit minggu ni..
so fiq tak sempat nak jenjalan banyak2 ke blog sahabat2 follower fiq nih..
meh kita tengok blog mana je yang fiq sempat...
kepada yang masih berbaki..
insyaAllah nanti fiq sampai ye..




blog pakcik sowang nih best bagi mereka yang suke nak ilangkan stress vie gelak..setiap entry pon ada banyak picta..memeng best la..sbb setiap description gambonyer lawak!! haha..


cemana nak pronounce nama dia tuh ea?? yang fiq tawu ain je la..dia nih budak satu kampus..budak mass comm..so blog dia nih banyak la talk bout comm stuff..and her life..sape2 minat nak tengok cemana life as budak mass comm, jemput la kab blog ain nih


header blog follower fiq yang seterusnya ni tulis about me...hahaa..so,korang paham la kan blog dia ni bout ape..of kos la bout her life..and menarik gak la untuk dibaca..so..meh kita jenguk2 blog sahabat kite nih yeah.


dengan blog layout kaler pink..sungguh meriah! tambah lagik ada lagu latar dato' shiela majid...memang my fav la..! and blog ni antara blog yang fiq suke lawat senyap2..sebab nk dengo lagu2 dia..haha


bukak blog sedari shada wentz ni ada lagu soul sister...satu lagik lagu fav fiq..haha..sedap2..layout yang dia guna plak memang menawan dan ceria...tapi..yang paling best is the content la...sedari nih banyak berkongsi info2 baru...so,nak tawu bebend abaru or pelik..fiq juz lawat blog nih je


1st time masuk her blog,fiq tertanya2 kenapa ms.panadol...ke sbb dia suke makan panadol?hee..sampi sekarang pon still tak dapat jawapan....pikir punya pikir...haha..nak kena tanya terus la kat cik panadol yang header kaler merah nih..haha..blog cik panadol ni pon banyak story bour her daily life


cemana fiq bole suke blog ni? mulanya sebab nak tengok yang cite coffee mate tuh..then tengok entry tuan tanah ni best..so,ape salahnya folo tgk and baca sume entry dia kan??haha


note : penat gak jenjalan nih..haha..mawu tito jap ^^

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *