ini memang hobi saya..so what??

8:16 AM








hobi..ape itu definisi hobi...
hahah..benda yang kita suka buat kot..tah la..tak reti sangat bahasa nih..
haha...my hobi is amek gambo...bergambo...and berjalan..berjalan and berjalan...
jalan-jalan la tuh...haha

semalam teman my housemate pergi carik barang dia..
kat area2 pudu..petaling street tuh..
ehe..silap banyak la bawak kamera..memang la tangan ni gatal je nak snap! snap!..memang meriah!! mampu!!haha
takmo tulis panjang2..moh kita bercerita melalui gambo pulak ^^


test..test...ni tyme baru sampai...so test kamera lah ^^



apekah gambar ini???haha..saje edit bagi camni...


hehe....tuh gambar sesi test kamera je ^^. lepas tuh fiq and fami g la ke tempat yang kami dah buat reservation tuh..reserve untuk fami je..fiq teman je..not bad la that place. 1st time masuk memang agak cuar ar..tapi for me..dah biasa dengan suasana tuh..for fami maybe baru lagi kot..nampak sangat muka dia cuak..haha...so,dekat dua jam kitorang habiskan masa kat tempat tuh...tempat ape??jeng..jeng..jeng...


lapanyer....so,kitorang pegi makan mcd yang bertentengan mydin yang besar tuh..
sedapppp...lagik sedap coz fami yang belanja..thanks fahami ahmad@oden..haha!



nyum..nyum...rakusnyer makan burger tuh..da lama mengidam burger tuh..alaaa..yang baru tuh..apeeee...GCB burger tuh..haha..



dah habis makan..masuk mydin kejap..beli sikit barang situ then kitorang jenjalan area2 sana..pehtu masuk petaling street ^^.



siapakah awek tepi fami tuh...agak lawa lah ^^ tak sempat nk shoot fokus kt awek tuh sowang..haha


yeah!!! saya dah gemuk!!! bulat!!! hahaha..padan muke..makan banyak2 lagik..



jalan2 nampak satay....shedapnyerrrrr...tapi tak makan pon..gemok!!! haha ^^



jalan..dan jalan lagi...terjumpe tauhu bakar yang amat sedap ni...so,time for what??? makan la!!! hahaha..nyum..nyum..nyum..makan...makan..makan.. ^^



time makan pon main kamera lagik..eh..apekah gambar tuh???hahaha



hamek kau!!!! kena sensor mata...padan muke..nyebok je orang nk tangkap gambo gerai tempat makan ni..tiap kali nak snap tiap kali tuh la ko tengok..macam taw2 je gambo nih nak letak dalam blog kan..


dah penat2...tak larat jalan dah...so balik je la....hahah ^^ best betol today...




dah sampai uma....beli tie nih...kaler itam stripe ungu...chun wooo...ada lagikla bebenda yang dibeli..tapi tamao tunjuk..segan..private..haha!!




hahaha..meja studi sape la yang semak sangat ni kann..tuuu..nampak tak my baby tuh??ahaha..tomey kan?


note : lepas ni nak buat video blog pulah..neves..neves....ada barani??

6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *