We're Plastic But We Still Have Fun.. iye ke?

7:37 PM


wee~ actually tajuk tuh saje je..
coz tyme nak type entry ni fiq dengo lagu Lady Gaga tu - Paparazzi~

actually smalam is the most sonok day for me kot~
sebab? i manage to siapkan my resume yang rasanya amat memeningkan ^^


so, after siapkan CV , resume and ape yang berkaitan dengan permohonan L.I tu, so i and rahmat kua la ke GIANT nilai..niat hati nk print gambo untuk letak dalam resume~ dah selesai sume tuh nak balik nak makan..then~ hujan yang turun bagaikan mutiara~ haha..hujan pulak daa..so redah la..masa makan kt Baraqah tu, Fithri Jasmin call and ajak kua jenjalan a.k.a g karok. hee~ siyes best-thanks God..at last ada la aktiviti. da lama tak karaoke.kali ni kami berempat. fiq,mat,fit and qis ^^



antara lagu yang we all nyanyi :

- not fair : lily allen
- to love you more : celine dion
- the script : the man who cant be moved
- i have nothing : whitney houston
- kau ilhamku : man bai
- baldu biru : ella and awie
- brick by boring brick : paramore
- viva la vida : coldplay
- adam lambert : whattaya want from me
- i dont wanna miss a thing : aerosmith
- bad romance : lady gaga

and...ape ntah lagik..da tak ingat

ape yang spoil sikit malam tuh is kat monitor dalam room tuh tulis we still have 10 min..tapi tetiba diorang off system.memang agak panas la.tanya kat kaunter diorang jawab diorang ikot jam kaunter. so dah kalau dalam room and kaunter tak sama jamnyer so kira tipu la tuh kan? rugi je 10 minit. boleh 2 lagu lagik tu..memang sengal!


ni la tempat kitorang g tuh.


lepas abeh karok.kononnya fit nak ajak g minum sekejap je..kat as-salam..waa~ memang giler la sekejapnyer..sampai pkol 4 pagi we all melepak sana...banyak la topik and gossip kua..



^^ qis ngantok ke tuh? fit semangat!!



^^ meh posing dengan straw nih ^^



haa~ bawah ni ada satu gambar misteri.cuba korang carik ape benda tersembunyi dalam gambar bawah nie ^^



misteri ke?



18 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *