TWIN ~ Twin Effect?

7:10 PM


berjalan-jalan keliling kampung

bersama mariam jaga kambing..jaga kambing..jaga kambing..~

tetiba bila balik rumah dikejutkan dengan sepucuk surat..

jeng..jeng..jeng..

i have a twin?gile hape..aku hidup selama 21 tahun nak masuk 22 dah nie.tak penah parents aku bgtaw aku ada twin. kenape? kenape? adakah mereka sembunyikan benda ni dari aku?oh tidakkkkk!! kenapa semua ini terjadi..

CUT!!!!!

haha..emo la sangat kan..
bukan la..sbenarnya fiq tjumpe satu blog yang guna tagline lbey kurang sama je..
fiq guna "simple but perfect"
my kembar tu guna "simple but meaningful"
agak sama la kan ^^
dia datang lawat fiq dulu


jeng..jeng..jeng..ni la kembarku tu


ni la miss sersire <---klik sini nak g blog dia

p/s : yang bestnyer style blog dia lbey kurang with me je. byk nukilan dari hati ^^



16 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *