pak Guard betol la

10:54 PM



fuhh..
hari khamis tu memamg best..eh..semalam la kan..hee~

fiq and rahmat kua jenjalan area kl.


sentral-low yat-pavilion-times square

giler penat ah..but best



awal pagi around pkol 11 a.m (awal ke?) kua uma...nek tren terussss ke central.hamek tiket fiq nak balik uma 21hB ni..yey!..then terus g ke lowyat. kononnya nak repair lappy.but mahal la..hee~ maderbod rosak kata brader tu. dalam MYR 250 katanya. gile ah.mana de cash tyme tuh.credit card kena bar ssb dah limit.hee~ so beli casing HDD je la..bawu rm 15. bole gak la akses HDD lappy tuhh..


waaa..lapar la..so kitorang g la lunch kt pavilion. makan itik! kuek! kuek! shedap woo..

rahmat~ sempat lagik kan ber-pic otw ke pavi


kat pavi afta makan jenjalan jap la..nak kua dari sana~ jeng..jeng..jeng..hujan la pulak..adehh..dekat 2jam stuck sana.but ada cite besh woo..kt pavi kan kita xley duduk lepak depan pavi tuh kan..ape yang beshnyer ada la sowang pak guard kerek ni, memang sengal giler la..memang la dia just menjalankan tugas..tapi...adehh~ nk halau pon agak2 la..ni dari jauh kononnya tiup wisel ajaibnyer tuh..da la xcakap pape..but muka pulak tuh..agak sengal btol la.dah macam banduan da sape yg kena halau tuh. at least g la dekat2 bgtaw elok2 suh bangun..ni tak..ape besar sangat dapat kije jadik guard kt pavi tuh..dia rasa cmtuh kot..yang bestnye kalau org malaysia brani je..da kalau pelancong takut pulak nak halau.siap geng2 tuh makan sampai tumpah-sepah kt depan pintu masuk tuh pon xpe.haa! nape tak tiup je wisel tuh...takut la tuh..ape pelancong ada hak istimewa ke? double standart ni..agak2 la wei!

ni la pakgad 'cumel' tuuh~



haaa~ halau jangan tak halau..mana berani halau omputeh..xreti~



last2 bila ujan da reda cikit...mat ajak redah...wee~ lama xmain hujan..tapi xbest..basahh!! then trus g ke times. niat hati nak beli hadiah birtday kat nwa..tapi xjupe yang besh..sowi nwa..!! hee~ kalau jupa musti nwa da dapat hadiah da kann..hee~

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *