OFF

11:22 AM


sedih rasanya mengenangkan..

kenapa aku mesti melaluinye?

why? why?

haha..gilo eh..actually petang ni fiq dah nak balik kampung..

dah lama tak balik rumah

rumah kat bagan serai perak..-jemput la datang

so, fiq takkan dapat update my blog selama 2 bulan till bulan 7

bukak sem baru la bole jumpe sume kawan2 blogger balik..

sedihh...

but smalam is best la..fiq berjaya mengajak kawan2 yang rapat ngeteh sensama. yer la...lepas ni dah 2 bulan tak jumpe kan..mcm2 story la dgn diorang smalam. sampai satu tahap,pakat2 bukak citer hantu..haha..memang suke..before balik ptn ni fiq nk langsaikan hutang2 dgn blogger.ada yang exchance link la..ada yang fiq nak balas lawatan la..macam2 la..korang take care ok..this is my last entry ok seblom balik ^^

take care..nanti jumpe lagik ok ^^ mish y'all

p/s : fiq on facebook sms mobile ^^ ape2 post je kat my wall or msg dlm fb nu

15 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *