Hantu Ke?? Seram Ke? Meh Kita Sama2 Tengok

5:29 AM





sebelum anda menyaksikan fenomena paranormal yang telah dan sudah dirakamkan oleh pihak produksi bila larut malam di Desa Anggerik ini, anda dinasihatkan supaya :



1. Amek Whuduk Bagi Mengelakkan Kejadian Tersampuk, Disampuk , Menyampuk atau Menghempuk ataupun Terasa nak Hempuk Laptop.

2. Mengucap Siap-Siap Sebelum Tengok Picture Berikut.

3. Istigfar Banyak-Banyak Kalau Nampak Ape2 Yang Kurang Manis

4. Buatlah Ape Anda Nak Buat..hee~



Description : Berikut merupakan satu fenomena yang kurang normal dan jarang-jarang terjadi di persekitaran Taman Desa Anggerik, Nilai N9 yang kebanyakannya dihuni oleh pelajar2 USIM.

MARI KITA TERJAH APAKAH ITU!!


FOTO PERTAMA


semasa sesi fotografi tengah malam
satu lembaga telah berjaya dirakamkan..apakah ia?




FOTO KEDUA


semasa mengambil pemandangan belukar
sekali lagi puaka tersebut 'join' kami


FOTO KETIGA


isk..
puaka ni minat bergambar rupanya
kali ni dia belajar posing menggoda


Akhirnya kami pihak produksi mengambil keputusan untuk memberikan peluang puaka tersebut 'join' kami dam mem'faymes'kan dirinya serta melariskan syarikat kami..Maka...TERBITLAH!! Jeng..Jeng..Jeng..



fuh..puaka nak berlakon gitew ^^


tinggi betol taste puaka
kain kafan guna satin woo

nanti pakat-pakat gi tengok taw puaka berlakon...

**************************************************************************

seronok tengok gambo puaka? haha...mesti kawan2 sume pelik kan dengan puaka nih..mersa gitew. actually ni la kije kami ( fiq , husni a.k.a huzai al-yahya , fahami ahmad ) - pakat2 la klik nama kami tu kalau nak lawat facebook kami..ok2..sambung ayat..ni la kije kami bila takde kije..orang kata takde kije carik kije kan..saje la..nk release tensen katanye..ni la kekdahnyer..mana taknyer..fiq even da habis exm ptg td dgn jayanya tapi malam ada benda yang tak best berlaku..so,fiq join la mereka2 ini..

untuk sesi fotografi yang telah mengemparkan taman kami ni-ada kereta yang benti tengok..puaka betok ke or not..person in charge dalam setiap segi mahupun tak segi is :



make up artist : Husni Zakaria




puaka : Fahami Ahmad



Photographer : Fiq and Husni ( Fahami sikit2..ehehe)




haha..cmtu la serba sikit kami merepak malam-malam sebab dah takde benda nak buat sebab exam dah habis..dan menghabiskan hari-hari terakhir bersama husni :((


THE MAKING OF..

incik puaka laparrrrr




mana satu puaka nih?? hee~


_THE END-


p/s : tenkyu tu semua yang sudi membelek entry ni ^^

20 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *