Come On Rude Boy..macam Rihanna la pulak

4:21 PM


erk..rude-boy kan kingkong ni..


Actually entri kali nih fiq nak citer pasal satu makhluk yang tengahari tadi buat fiq hangin satu badan. Tak dok depan kipas hangin pon terasa hangin gak..adehh..Try la bayangkan, kita cakap bebaik dgn dia, tgk2 dia reply kurang hajor..memang la hanj***..panas je. Bukan susah pon nk cakap baik-baik kan..lain la kalau tadi fiq yang mula dulu maki dia berbakul-bakul sampai penuh bakul sampah kat kedai al-baraqah tu. ni sikit pon tak sentuh bakul tu taw. dah memang dasar manusia tak sedar diri. Tak sangka terjumpa makhluk tu b4 exam paper last pulak tuh..haa~

Nak dijadikan cite,tgh hari tadi singgah la kedai..nak makan.tempat parking moto FULL. so fiq parking la kat petak keta, Bukan fiq sowang..ada lagik ramai umat parking moto kt situ. So rasa ok je kot situ..sbb kt situ mmg cmtuh..da kalau tak letak dlm petak kete nk parking ne?longkang? memang bebal punyer makhluk..banyak lagik petak keta.Yang ko nak menyempit gak kt celah2 moto sape suruh..

Meh kita tgk antara ape yang berlaku..jeng jeng..

aku : jum haikal kita blah..g studi paper last petang ni pulak

(tetiba ada keta kancil putih buruk parking rapat dgn moto kami..then makhluk tu kua dari kete dia)

aku : (dengan nada agak sopan) abg..kitorang nak kua nih..tolong alihkan kejap kete ley tak?nak kua nih..kurang muat la..terkena keta bag nnti lagik susah..hee~(senyum kambeng)

makhluk tak seksi : eh...nak kuar? kuar la..ape susah..

(natang btol makhluk ni!!)

makhluk tak seksi : sape suruh ko gatal park kat petk keta nih?! padan muke..pandai2 la kuar sniri..

aku : natang tol (cakap slow2 sbb malas carik pasal kt public)

memang ar bengang..ape dia ingat dia staff dia bole kurang hajor dengan student? baru staff ..tak lagik jadik pegawai ke...VIP ke..VVIP ke...helloooo..ko hengat ko tuh sape?adehh..susah la..aku punya la cakap cara baik..alik2 dia balas cmtuh.nasib haikal ada je kt situ sabarkan aku..ape dia tak nampak belambak haa moto parking situ.yag ko gatal menyelit situ pasal..ade lagik la parking kosong yang tak kacau org lain tuh abg oii..at least masuk la kejap dalam keta tuh undur sikit.bukan masuk neraka pon kalau nk buat baik.dapat pahala hape..kan..kan...

bole je..jolok kunci dalam lobang kunci tuh..pulas sikit2..idup la enjin tuh.pehtu masuk gear..undur..kan dapat pahala...sikit je kot kije nk kena buat.takde la sampai nak basah2 baju dgn underwear tuh kalau undur sikit..biasa la..tanak paham2 jugak.nak blagak je kije..nasib ko bawak kancil putih yang buruk.kalau ko bawak keta yang lagik besor dan mahal tah2 org panggil pon buat tak dengo. tu la...baru dapat nikmat sikit dah nak belagak..camner tuhan nak bagi nikmat banyak2 kalau dah baru cmtuh pon bongkak,riak,ujub,takbur...adehh..

p/s : udah2..malas nk henget benda nih..aku MAAFKAN ko

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *