Ayahku Kahwin Lagi YEY!

5:46 PM



jeng..jeng..jeng....

~AYAHKU KAWIN LAGI DENGAN SI DARA JELITA~


HAHA~ not my papa la yang nak kawin.but its my sista. baru hari rabu lepas kelaurga lelaki datang merisik. fuh..sedar tak sedar my sis ni da besar kan.da bole kawin upenyer...haha... yer la..da lama dok skali.sejak kecik lagik...dulu2 tyme kecik2 asyik gaduh je kami berdua.after this dia da nak kawin and jadik milik orang lain. to be honest fiq mula rasa semacam lonely sbb nnti dia dah kawin,xde sape kt uma xcept me, mom and dad..ouh! xlupe..dua ekor budak kucin. but this is life kan..ape pon fiq hepi akak dah jumpe orang yang selayaknyer and i'll alway pray for ur hapiness.bila akak nak kenduri? tah..haha..maybe dalam 6 bulan lagik kn?hee~ xsabar la..nak tgk akak kawen..luv u!!





9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *