Akidah Sape Terpesong? Unsur Yahudi? Illuminati?

12:35 AM




dengan bangganya den umumkan
da capai target 2K visitors..

mesti ada yang kata nanti "eleh..aku berjuta2 lemon pon xbising.."
haha..lantak ar..
saya budak baru belajar ber-blog nih..
mesti la gumbira kann..
dalam masa 3 1/2 bulan dapat kumpul 2K..
OK LA TUH..

eh..sini bukan nk citer pasal benda nih la...

ni haa..nak cite pasal trend artis luar skarang..mcm Gaga tuh..memang kita tak nafikan musiknyer best..rawk..and mengancam..i'm one og her biggest fan gak.cakap je lagu hape si gaga tu kuarkan..ada je dalam lappy lama tuh..

minat memang minat..tapi kena hati2. baru2 ni baca dalam blog and tgk dalam youtube sniri diorang dedahkan unsur2 satanic worshipping or unsur2 illuminati. aper tuh illuminati?? haa..sila search kt wikipedia. illuminati, freemasion , dgn hape tah satu lagik..fiq xbape ingt..lbey kurang sama je..adala bezanyer ( kalau salah tlg btulkan eh )

agak terkejut tgk video paparazzi yang dah diterbalikkan lagunyer..memang berubah 100%. and lirik tuh jadik lirik lain. jadik lirik ala2 pemujaan dalam bahasa omputeh.rasa agak byk rakan2 sini dah taw kan benda nih..

just saje nak ingatkan..kalau nk minat ape2 or dengo ape2 just hati2.jangan sampai terpesong akidah tu

ni antara yang dapat dikongsi...
dalam youtube banyak giler pasal benda nih..
try search tgk..ada punyer
tak pon tgk dalam blog saudara hizami
(klik je nama dia ni..nnti sampai le ke link entry dia bout video2 nih..mintak kebenaran ye zami nk link-kan ke blog awak)

p/s : sesape ada pandangan bole la letak dalam komen tuh..hope dapat jadik medan perbincangan yang dapat membantu lagi dalam pemahaman benda2 nih..fiq pon tak paham sangat ^^

RAMAT cakap kt fiq tadi : minat sudah...tak payah nak puja-puja

9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *