1408

2:30 AM


fuhh..baru je abih tengok movie nih.

agak menarik la..menarik dari dua filem yang lepas--> klik here


1408 is kinda menarik la. coz jalan citernye agak mencabar. nak kata takot or horror sgt cite ni tak la. just banyak berkisar bout main character past memory.kalau ye seram pon kat mula2 cite nih je.hantu tuh manipulate his past je la..haha..tengah2 cite ni agak macam citer zathura or jumanji la pulak. bilik hotel 1408 tuh bole btukar jadik macam dalam suasana ais, suasana kapal nak tengggelam, rumah terbakar panggil bomba, at the end of story main character mati sebab dia cakap kat hantu dalam bilik tuh "i'll die but i will bring you with me"..then dia bakar bilik tuh..haha..bakar awal2 kan habis cite..anway ok la. berbaloi 2 jam lebih mengadap cite nih.


2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *