TIADA NILAINYA

7:47 PM



kalau manusia dalam dunia ni dapat sebutir bintang...(sebutir ke?)
sowi la..coz bahasa melayu fiq terabur..tataw nak buat camner..dah dari dulu terabur je kijernye..

haha..back to topic..kalau ada manusia dalam dunia ni dapat sebutir bintang,mesti dia jaga gile2 bintang tu kan..ye la...susah kot nak dapat.da la jauh di angkasa..

for me..i've already got that star that i wanted to..bukan satu..tapi byk..
yeah..banyak...

for me..all my friends is my starsz..haha..and i really appreciate them..
and i dont wanna to lose them..sorang pon tanak..
friend is entiti paling penting dalam my life...

misalnya, fiq dah kawan dgn sorang budak ni for almost 10 years!! lama tu...he is my best friend fahami ahmad..haha

carik-carik bulu ayam lama-lama bercantum jua..mcm tu la persahabatan kami.
kdg2 gaduh..kdg2 baik..kdh2 dingin..haha..mcm semalam..aku gaduh giler kot dgn dia..
xpenah rasa xselesa cmtu..kira gaduh paling teruk kot..even perang dingin and sms je pon..haha

mak kata "kawan biar seribu,bercinta biar satu" tapi....fiq tanak seribu..nak juta-juta..haha..lagipon fiq ni tadak awek..kalau tersusah nanti cmne kalu tadak kawan?
kawan la yang nak tolong bila kita susah..kan....tapi ada gak kawan yang buat taik..yang tu fiq totally ignore la...cakap bila perlu je..hehe ^^

sumtime ada stengah of my friend pelik with me..
yer la...ramai sgt kawan.ada yang memang betol2 kenal..penah jumpe..ada gak yang just kenal dlm ruang maya..facebook,friendster,twitter and ect..haha..tapi now just guna FB and BLOG je...
yang lain dah malas..
sampai satu hari ada la 'sorang' tuh...jeles sbb fiq byk tambah kenalan baru..haha..sowi ye kalu terasa..

so..kesimpulannya is i love to make friend..haha.
make love pon suke but not now..haha
tunggu jumpe yang hak..haha ^^

p/s : se-diva mana pon kita tapi kalau takde kawan memang azab la...stuju x?


7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *