EXAM + TIRU = BERJAYA POINTER TINGGI + BANGGA ( KE??)

12:52 PM



i really hates those cheater !!

sekadar perkongsian bersama ^^

pagi tadi fiq ada satu paper..
mula masuk dewan...fuhh susah giler kot soalan.tataw lah dapat bape je marks nanti
takpe its ok...
bak kata one of my friend
" it's ok to get lower marks then those who are cheating in exam"

fiq memang tak kesah pon..
ape yang fiq kesahnyer is ada ke patut benda ilmu tuh dia letak kt celah.. celah ape? haaa...paham2 la.. memang hina betol..
saudara..yang tuh ilmu..da ke patut treat benda ilmu tu like that..
at least have respect..

my lecturer once told me bout cheating in exam:
"kalau meniru ni takkan kemana punya"

for me..fiq tak pernah terlintas sikit pon nak meniru dalam ape2 subject pon..
lantak la orang kata nak tunjuk baik ke..ape ke..
yang penting fiq bangga atas ape yang fiq usahakan..
of kos dengan cara yang betol..

so,kawan2 sume pikir la...
ape faedah meniru dalam exam ni..
kalau setakat dapat pointer tinggi tapi meniru..
TAK PAYAH NAK BANGGA LA OK!
sebab kejayaan tuh bukan hasil usaha korang yang sebetulnya

i just wanna share my pandangan here...
if anyone tak setuju..itu hak masing-masing..

p/s : amanah tu penting dalam setiap apa yang kita lakukan ^^

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *