TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA!!

1:32 PM



syukran - xie xie - terima kasih - thank you..

ape lagi eh..tak dapat nak sebut semua..yang aku taw,aku amat berterimakasih pada kalian semua..

korang banyak bagi sokongan dan pertolongan kt aku masa aku susah ( xcdent smalam)
ada yang tepon,ada yang paksa aku klinik,ada yang sanggup bawak aku kuar makan,macam2 lagi la..
kadang2 bila kita susah baru kita nampak whose our true friend kn?kawan yang nak kawan dgn kita tyme sng je or yang dlm setiap keadaan dia nak bersama kita.




to my mum and dad : thanks sangat2 coz tak marah..lepas mum call,dad plak call..terharuuu..

to my sista : thanks jugaaaa...even awk marah gak cikit tp kite paham awk marah sbb awk syg kite ^^

to rahmat : thanks sbb u care giler even nak exm u still terus call me afta u know this thing and u bagi byk options of solution in every my problems...haha..and u know how to me me feel better..tataw nak cakap cmner but its mean a lot for me

to wan and apai : thanks a lot gak sbb bertanyakan khabar and thats make me feel better even sakit gak la..

to wawe : thanks juga sbb u risaukan i even i byk main2 dgn u...haha...u mmg pengubat i la..hehesowi taw kalu i nih suke kenakan u.tapi tu sume just cara i melawak dgn u...u xkesah kn?

to fit : u r really my best friend. lepas xcdnt aku mmg tak ingat nk call bgtaw sesape lagi slain ko..sowi taw kalu aku byk susahkn ko..ko la paksa aku g klinik and bwk aku g klinik kalu aku sakit and ko gak byk bsama aku tyme susah or sng..bersyukur dapat kwn mcm ko.

to hakim : thanks jugaaaa..sbb ko yang takutkan aku sampai aku nk g klinik even kena dressing tuh pedih giler..pahtu kena cucuk pulak tuh..thanks gak sbb sanggup drive aku g UKM jumpe my sista and bwk aku kuar makan tgh malam.

to fahami : even ko lambat tnya kabor,thanks juga...ko kwn baik aku dari kita sekolah lagik..even malam tuh baru ko tnya khabar,aku paham..ko bz dgn ur study..so we cool..haha..ko mmg xde pengganti ^^

to haikal : haha...ko mmg gilo.and thx taw sbb ko byk gak tolong aku...and sbb ko la satu kos taw ak xcdnt...haha...sweet..smapi timbalan dekan msg aku pg tadi tnya khabor..thx taw!!

haha...and kt sume kawan2 yang aku tak sebut nama kt sini...aku jugak nk ucapkan trima kasih sbb ada jugak la yang msg tnya khabar...thx sbb korang care kat aku..
sayang korang sume!!

TERIMA KASIH KORANG SUME..AKU INGAT JASA KORANG SAMPAI MATI..

HANYA YANG ESA DAPAT MEMBALAS JASA KORANG





ni la antara luka dan kecederaan yang dialamai ^^


3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *