terbalik is ??

6:51 PM


haha..
kawan2 cakap tyme minggu exam ni sume nak cepat
sampai yang slalu masak pon beli bungkus je skarang ni..

but
not at my house..
kami sume lagi suke masak..
sampai queue la kat dapur tuh...

yang bestnyer
seblom nih pakat2 tak rajin pulak..

ni la nasik gureng ape tah nak letak nama...main campak2 je bahannyer..


haha...malam semalam masak nasik gorang atas tuuh..
tengahari tadi masak nasik biryani...haha
nasik gurang tuh mmg masak lebih..wat kenduri satu rumah..
tapi nasik biryani tu memang tak dapat la..
masak cukup2 untuk me and fami je a.k.a just untuk sape ade share je la..haha..

mmmm...esok nak masak ape pulak eh?

p/s : tyme2 ni la nk try macam2 rasepi ^^

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *