my 1st TIME ever ^^

10:44 PM


bawah ni adalah gambar gadis yang menge'TAG' fiq

namanyer? NUR HAWA



Ni fiq dapat dr NUR HAWA..tq ..muah..heheh..jgn jelez ya...soalan-soalan adalah seperti berikut :-

1) Adakah anda happy sekarang?
hepi smapai nak gila!! haha

2) Kenapa anda happy?
Sebab ni 1st time...actually tatau pon mende2 TAG ni...(tah betol ke idak cara balas ni)

3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
Orang JB datang sini..kalau bole beli lappy baru(yg lama rusak)...shuppin..makan2..haha

4) Pernahkan anda menerima tag?
tak pernah...ni 1st time...diulangi..1st time..haha...

5) Nyatakan warna yang anda suka.
kaler pelangi bole?erkk...most suke purple,biru,hitam,putih..haha..wardrobe penuh kaler2 tuh je

6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..) siapakah yang bertuah...jeng..jeng..



@>--- aNn ScaPE

@>--- BeTTeR iN TiMe a.k.s miss aida



7) Nyatakan sifat orang
yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy

rahmat : pengikut tegar..haha...always motivate me

nur : pengikut tegar gak...and entry dia sume menarik..

ann : emm..nk cakap hape eh..blognyer menarik...tah..sbb fiq rajin masuk blog dia kot.

aida : aida nih rajin komen my entry..really appreciate it

akak : bcoz dia akak saya..da nk btunang pon..haha..

wawe : u r soooooooo cooolll..haha..


8) Nie soalan cepu cemas ni. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
yez i am..hepi giler...kadang2 ape yang ada ni more than enuf dah..haha

nak tambah soalan la...

9) sape lagi selain blogger yang ikot blog fiq? meh kita tgk

4- Sara (xde url fb dia pulakk)
5- Noar el-Umar (dia ada blog gak)
6- sHUHAIMI (mamat ni ada blog gak )

sape ntah lagik...yg je baru dapat taw hasil korek2...

haha..hope sume epi~ sbb i hepo bcoz u all make me epi~

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *