LEGA

11:38 PM


topex - AMIRUL - TAUFIQ HELIOS - YUM MOSES - ziq

nilai - bengkel penganjuran debat yang diajurkan oleh exco baru KD kali nih menarik sangat. walaupun buat kat FPQS je..tapi best. sonok dengan korang.sonok dapat ajar adik2 baru..tetiba baru sedar,buat bengkel ni kat kampus lagi bermanfaat.peserta senang dapat gambaran tempat berbanding kalau buat kat kem luar.

part yang paling best is bila tengok adik2 buat simulasi penganjuran. walaupun banyak kekurangan,tapi still ok la sbb ni simulasi. segala komen dari kami bukan nak menjatuhkan.ianya sekadar menegur supaya nanti kalau penganjuran betul takde benda terlepas pandang. lepas habis bengkel ni baru aku rasa senang hati nak lepas sepenuhnye kat adik2 baru..

to AMIRUL,YUM,MIM,NAD ( sowang lagik tak ingat nama ) berusaha yer menjaga ke-DIVA-an unit protokol kita yer...ada pape just msg or call je aku kalau nk tnya ape2..

to sume exco dan ahli penganjuran baru, buktikan kita yang terbaik!!


to PIAH, hepi birthday.sowi taw kalu prank baling tepung kitorang siang tadi buat ko terkejut beruk..wakakaka..yang tuh je la kami mampu celebrate dengan ko !! ^^

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *