dah lama tak buat camni

9:11 AM



(gambo nih buka gambo kluar semalam..just hiasan)



haha..dah lama aku tak buat kerja2 gile. kebetulan semalam rasa tingin sgt nk kua shuping.so,pikir2 balik setelah bergila struggle selama hampir sebulan dgn testnyer,dgn asgmnetnyer,dgn demam teruknyer so aku amek keputusan nk reward myself by kua jenjalan around KL. so,aku ajak la wawe yang best kua skali..

kua umah pkol 6 ptg.haha..xke giler..then amek tren ke bank negara-nak g mane?sure korang taw kan kalu benti area tuh aku nk g mana.haha..ikot wawe ronda2 kt ladies department tuh mmg gilo.bole kata every inch floor tuh dia masuk nk tgk..last2 aku yang tershupin..beli la satu soda jeans.da lama x beli seluar baru.



balik malamnyer pulak tak sempat nak sampai umah lagi fithri dah ajak teman hakim g mcD.ikot je la...wawe balik umah kawannyer amek. agak best la juga g mcD dkt2 KLIA nu..sbb xder org.orang tak ramai sangat manusia.tuh yang paling best.sempat lagi kitorang kaco akak kt mcd tuh...tapi xsempat nk snap picnyer..an pkol 3 pagi baru aku sampai umah..haha...giler.skarang still tunggu fit upload pic kt mcD mlm ritu..haha

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *