bingkisan buat blogger sekalian ภาคพื้นดิน

8:52 AM


ภาคพื้นดิน ?

setelah almost 5 months becoming blogger-boy nih.. and lepas join gengblogger.com nih.. and bila tengok trafik dalam c.box kt my blog tuh... fiq terpikir..

is sume yang tulis kt c.box tuh just datang tulis kt situ then blah..

or

diorang baca entry + tulis kt c.box


....tak kira la fiq or other blogger and fiq tatw sangat la...sbb i'm new and baru je join gengblogger tuh.. tapi setakat ni nmpaknya mcm lawan aci trafik dalam blog ne paling byk...

mean : pertandingan blog paling banyak dilawati...
datang type dlm c.box then kua.. dah tu,entry sape baca?? haha..tataw la...

but for me..kalau entry tuh baru..fiq akan baca dulu..and then tgk2 dlm blog tu ada tak entry2 yang menarik minat.. takutnyer bila budaya tulis dan blah ni menjadi2.. entry dlm blog dah tak dihiraukan..so,xde guna la blog tuh + tulisan yg ada dlm tuh...and blog once again jadik mcm diary je..bukan lagi sebuah perkongsian..

bukan la hadap sgt nk org baca... just kembali pada asal nape kita menulis blog and publish it on the net..

and fiq xtuduh sume blogger wat prangai camni... just nmpak byk jugak la buat camni...just my preferences ^^.




14 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *