3sum? Dua GirlS and A Guy

6:59 PM


haha..ini bukan entry bout porn or sex..but bout me and my two friends which are pompuans..





nak dijadikan citer...afta paper ptg tadik S my old friend tuh call..nak number M..then dia ajak fiq kua..katanya nak lepak skali..tapi disebabkan sikit masalah fiq mulanya menolak.

but they both insist nk ajak fiq kua gak...2 miss call from S..kali ketiga M call bawu fiq angkat..haaaa~ tgk2 both da ada depan uma..gilo tekojut den.S dtg dgn keta kerani dia..wakaka ^^..nak wat cane kan..org da dtg dpn uma..ikot je la...hee~cik S la yang spedo tadik..makan kt ne?tuh haaaa~ makan kat logo atas tuh

Waa~sudah lama gila tak lepak kt mcD with M and S lee tuh…

Rasa macam dulu2 pulak…B4 S ada BF and b4 sumting berlaku btween fiq and M..Carik2 tempat duduk kt atas…panas la pulak




Ape daaaa..da lama kot aircond kt mcD nilai tuh rusak..Takde duit ke nk repair…adehh..

Haha…kembali ke topik..bukan nk cite pasal mcD tuh pon..

Sambil makan, sambil la kitorang sembang bout life masing2..

Ape belaku kt S after dia ada BF ni…

Ni cite S~

Actually fiq pelik ..

Nape lepas dia kapel with her BF tuh macam jarang sangt je kontek kengkawan..

Tapi td da dengo sume..dia citer…Baru paham sebabnyer

Her BF tuh saaaaangaaat jeles kalau S dgn org lain..Yer la.sayaaaaannngggg kann.But kita hormat them both…asal jgn lupe kwn terus sudah..Kalau lupe,dua2 kena sumpah.hehe ^^..

KAWEN NANTI JEMPUT TAW!!

Pehtu mengimbau kenangan dulu..

Tyme kt KD.

Hee~kitowang penah sama-sama suke..But S cakap fiq yang lambat betindak sampai dia disambar orang lain..And dia ckp fiq xbtepuk sebelah tangan coz…… (haha..paham2 sendiri la kann..Fiq je lambat time tuh.. ^^

Ni pulak cite M~

pon lbey kurang je sama dgn cite S...Yg lainnyer dia skarang still single…

Memang cukup susah dia nk bercerita td..Macam ada batu kt tekak..haha

Jgn marah ye ..

Kesimpulannyer masa fiq suke kt diorang both dulu…fiq xbertepuk sebelah tangan..hee~

Lega dengo pengakuan diorang tadi…

Mana la taw kansyok sendiri ke dari dulu..

Actually~

Fiq penah suke kt them both.Mula2 dengan S..then M…Tapi takde jodoh..

Memang sama2 suke…Tapi tu la kuasa tuhan kan..

Even sama2 pon kalau tak diizinkan memang takkan jadi

But fiq bersyukur sebab dari ape yang berlaku..Kitorang skang jadik kawan baik..

Hampir everything we share~ but bukan sume benda la..

Tetiba diorang tnya soklan kt fiq..

“dah ada sesape ke?”

Erkk….camno den nk jawab neh…takde sesape lagik la yang nk dijadikan awek..

Haha..life ni pelik kan??Sayang tuh boleh jadik macam2 jenis..

Mcm fiq..

Sayang as kekasih-to-be dgn diorang dulu skang da jadik sayang antara close friend..

Bukan diorang je kawan baik fiq…Ramai lagik…

(..mat,fit,fami,huzai,ada lagik la…tak tersebut and kawan biasa tuh memang giler la byk)

Hee~ end of story…

Memang sonok lepak dgn korang weh !!


*nama terpaksa dirahsiakan atas permintaan empunya body..hehe~


13 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *